LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Šiciem bronza Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā

Sestdien Altenbergā, Vācijā aizvadītas Viessmann Pasaules kausa septītā posma divvietīgo ekipāžu un vīriešu sacensības. Otro reizi šosezon Andrim un Jurim Šiciem bronza divvietīgo ekipāžu konkurencē, savukārt Kristeram Aparjodam septītā vieta starp vīriem.


Brāļi Šici kā parasti rādīja stabilu sniegumu trasē, abos braucienos ieņemot ceturto vietu, taču neveiksmīgs otrais brauciens vienai no Vācijas ekipāžām, kas mūsējiem ļāva ielauzties labāko trijniekā. Negaidīta uzvara austriešiem Tomasam Stoiem/Lorenzam Kolleram, kuri par četrām sekundes simtdaļām apsteidza sezonas līderus un pirms nedēļas kronētos pasaules čempionus Toni Egertu/Sašu Benekenu. Brāļiem Šiciem līdz zelta godalgai pietrūka 0.386 sekundes.


Labāko desmitnieku (+0.715) noslēdza Latvijas jaunākā ekipāža Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, kuri arī abos braucienos uzrādīja desmito labāko laiku. Ne tik veiksmīgas sacensības Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam, kuri finišēja 15. vietā (+1.191). Pēc pirmā brauciena sportisti bija četrpadsmitie, bet otrajā braucienā 17. rezultāts.


Vīru sacensības ļoti veiksmīgi sāka Kristers Aparjods, kurš pirmajā braucienā uzrādīja piekto labāko laiku. Otrais brauciens gan bija par sekundes desmitdaļu lēnāks, kā dēļ septītā vieta braucienā un arī summā. Uzvarētājam Fēliksam Loham K. Aparjods piekāpās par 0.466 sekundēm, taču līdz sestajai vietai jaunajam sportistam pietrūka sešas sekundes simtdaļas. Sudrabs austrietim Reinhardam Egeram, bet bronza vēl vienam vācietim Johanesam Ludvigam.


13. vietā (+0.853) ierindojās Inārs Kivlenieks, kurš braucienos uzrādīja attiecīgi 13. un 12. labāko laiku. 18. vieta Rikam Kristenam Rozītim, bet labāko divdesmitnieku noslēdza Artūrs Dārznieks.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā ir iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Sacensības svētdien, 3. februārī, turpināsies ar dāmu startiem un komandu stafeti, ko tiešraidē varēs vērot no plkst. 10:15 līdz 15:00.


 



Šiciem bronza Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā
Šiciem bronza Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā
Šiciem bronza Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā
Šiciem bronza Viessmann Pasaules kausa septītajā posmā
2019.02.02. 5365
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK