LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivleniekam uzvara Nāciju kausā Vistlerā

Ceturtdien Vistlerā, Kanādā aizvadītas Nāciju kausa sacensības pirms nedēļas nogalē gaidāmā trešā Viessmann Pasaules kausa posma kamaniņu sportā. Lielisks starts un uzvara vīru konkurencē Ināram Kivleniekam, kamēr astotā vieta Rikam Kristenam Rozītim un 13. vieta Ullai Zirnei.


Inārs Kivlenieks aizvadīja ļoti sīvu braucienu ar austrieti Dāvidu Gleiršeru, pārmaiņus kļūstot par līderiem. Finišā I. Kivlenieks bija astoņas sekundes tūkstošdaļas ātrāks. Trešā vieta vēl vienam Austrijas sportistam Reinhardam Egeram (+0.085). Riks Kristens Rozītis arī aizvadīja labu braucienu un finišēja 0.247 sekundes aiz I. Kivlenieka.


Dāmu konkurencē U. Zirne finišēja ar trīspadsmito labāko laiku, uzvarētājai vācietei Annai Bereiterei piekāpjoties par 0.393 sekundēm. Sudrabs vēl vienai vācietei Kajennai Rosentālai, bet bronza mājiniecei kanādietei ar latviešu saknēm Brūkai Apškrūmai.


Pārējie Latvijas sportisti – Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Kristers Aparjods, Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš un Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs – jau ir nodrošinājuši starta vietu trešajā Viessmann Pasaules kausa posmā.
Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Tet televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Otrā Viessmann Pasaules kausa posma programma:
Piektdiena
23:40 TIEŠRAIDE 1. brauciens sievietēm
01:05 TIEŠRAIDE 2. brauciens sievietēm
02:30 TIEŠRAIDE 1. brauciens vīriešiem
04:05 TIEŠRAIDE 2. brauciens vīriešiem
Sestdiena
22:50 TIEŠRAIDE 1. brauciens divvietīgajām ekipāžām
00:10 TIEŠRAIDE 2. brauciens divvietīgajām ekipāžām
01:30 TIEŠRAIDE Sprinta sacensības vīriešiem
02:15 TIEŠRAIDE Sprinta sacensības sievietēm
02:55 TIEŠRAIDE Sprinta sacensības

2019.12.12. 4121
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK