LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sezonas otrajās PK sacensībās Latviju pārstāvēs 8 kamaniņu sportisti

Sezonas otrajā Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā, kas sestdien un svētdien norisināsies Vācijas trasē Kēnigzē, Latviju pārstāvēs septiņi sportisti. Tas noskaidrojās pēc Nāciju kausa sacensībām piektdien.


Šodienas Nāciju kausa sacensībās uz starta izgāja četri sportisti – Mārtiņš Rubenis, Kristaps Mauriņš, kā arī Maija un Elīza Tīrumas. Rubenis braucienā ieņēma 5.vietu un kvalificējās pamatsacensībām, savukārt Mauriņš ierindojās 21.vietā starp 36 dalībniekiem, kas nedod tiesības startēt PK posmā.


Vēlāk trasē devās māsas Maija un Elīza Tīrumas, kuras ieņēma attiecīgi 9. un 15.vietu starp 28 sportistēm. Abas rīt varēs startēt PK pamatsacensībās.


Nāciju kausā nebija jāstartē Ināram Kivleniekam, kā arī divām ekipāžām – Andrim un Jurim Šiciem, kā arī Oskaram Gudramovičam ar Pēteri Kalniņu. Šie sportisti, pateicoties iepriekšējo trīs PK posmu rezultātiem, atrodas līderu grupā.


PK sacensības Kēnigzē sāksies sestdien pulksten 11:30 pēc Latvijas laika, kad trasē dosies divnieku ekipāžas. Sestdien 15:10 startēs dāmas, bet svētdien plkst.14:00 paredzētas sacīkstes kungiem.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2012.11.30. 9520
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK