LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Noslēgusies LJZO kamaniņu sportā

Siguldas trasē nedēļas nogalē aizvadītas Latvijas Jaunatnes ziemas olimpiskās spēlēs kamaniņu sportā, kurās piedalījās rekordliels jauno Latvijas sportistu skaits. Sacensības startēja vairāk nekā 50 braucēju, kuru rezultātus vērtēja trijās vecuma grupās meiteņu un puišu konkurencē.


„A” grupā startēja 1995. līdz 1997.gadā dzimuši puiši un meitenes, „B” grupā 1998. un 1999.gadā dzimušie, savukārt „C” grupā spēkiem mērojās 2000.gadā dzimušie un jaunāki.


Sacensību dalībnieki, atkarībā no vecuma grupas, braucienus aizvadīja no Siguldas trases dāmu starta, dāmu starta pakājes un junioru starta.


Par uzvarētāju „A” grupā puišiem kļuva Roberts Millers no Rīgas 47.vidusskolas, 2.vietā Gunārs Bergs (Saulkrastu vidusskola), bet trešais Kristaps Krauze (Inčukalna pamatskola).


Meiteņu „A” grupā triumfēja Laura Virsniece no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kura apsteidza Paulu Ābeli no Jēkabpils Valsts ģimnāzijas. Šajā grupā meitenēm startēja tikai divas dalībnieces.


„B” grupā jauniešiem uzvara Konstantīnam Buglakam no Upeslejas rehabilitācijas internātpamatskolas, otrajā vietā Edgars Karnītis no Saulkrastu vidusskolas, bet trešais vēl viens šīs skolas audzēknis Aldis Upītis.


Jaunietēm „B” grupā uzvara Zelmai Bitei no Siguldas 2.viudusskolas, otrajā un trešajā vietā divas sportistes no Saulkrastu vidusskolas – Kate Keita Fārenhorsta un Elīna Žurdziņa.


Jauniešiem „C” grupā uzvarēja Lūkas Krasts no Ulbrokas vidusskolas, otrais Kaspars Rinks no Ropažu vidusskolas, bet trešais Viktors Nahodkins no Ulbrokas.


Jaunietēm jaunākajā vecuma grupā pirmā vieta Andai Upītei no Zaķumuižas pamatskolas, otrajā un trešajā vietā Saulkrastu vidusskolas audzēknes Arina Cicjura un Elīna Ieva Vītola.


Ekipāžu konkurencē bija pieteikušies trīs divnieki, no kuriem uz starta izgāja divi – uzvarēja Aksels Tupe ar Kasparu Šļahotu no Ulbrokas vidusskolas, kuriem piekāpās Siguldas vidusskolas audzēkņi Ralfs Vanzovičs/Alekss Vanzovičs.


Visi sacensību rezultāti būs pieejami Latvijas Kamaniņu sporta federācijas mājas lapā www.kamanas.lv

2013.02.10. 10587
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK