LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Mārtiņš Rubenis piektais PK posmā Sočos

Mārtiņš Rubenis Sočos notiekošajā šīs sezonas noslēdzošajā, devītajā Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā, izcīnījis piekto vietu, kas viņam ir labākais rezultāts šosezon.


Rubenis pēc pirmā brauciena bija sacensību līderis, taču otrajā braucienā uzrādītais 20.laiks neļāva būt augstāk par piekto vietu summā. Kristaps Mauriņš, kurš pēc pirmā brauciena bija augstajā sestajā vietā, otrajā piegājienā uzrādīja 26.rezultātu, kas lika atkāpties uz 20.vietu summā, savukārt Inārs Kivlenieks braucienos uzrādīja 15. un 14. labāko laiku, kas summā deva 13. vietu. Kivlenieks pirmajā braucienā uzstādīja Soču trases starta rekordu, kas tā arī palika nepārspēts līdz sacensību beigām.


Par Soču PK uzvarētāju kļuva Andijs Langenhāns no Vācijas, otrajā vietā krievs Alberts Demčenko, bet trešais vācietis Davids Millers.


PK kopvērtējumā uzvarēja Vācijas sportists Felikss Lohs. Rubenis kopvērtējumā ir 14. vietā, Kivlenieks 15., savukārt Mauriņš 29. vietā. Rihards Lozbers, kurš startēja trijos no deviņiem PK posmiem, sezonu noslēdz ar 48. vietu kopvērtējumā, Riks Kristens Rozītis ar vienā posmā nopelnītajiem punktiem ir 55. pozīcijā, savukārt Artūrs Dārznieks, kurš arī startēja tikai vienā posmā, ieņem 64. vietu starp 79 sportistiem.


Svētdien PK sacensības Sočos noslēgsies ar komandu stafeti.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.02.24. 9509
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK