LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Apstiprināts kandidātu saraksts 2018. gada ZOS Phjončhanā

Latvijas Kamaniņu sporta federācija ir izvirzījusi 19 kandidātus, kuriem būs iespēja cīnīties par ceļa zīmi uz 23. Ziemas Olimpiskajām spēlēm, kas norisināsies 2018. gada februārī Dienvidkorejā, Phjončhanā.


Lai kvalificētos Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm atlētiem ir jāstartē piecos Pasaules kausa posmos, kas norisināsies no 2017. gada novembra līdz decembrim. Pirmais Pasaules kausa posms ir paredzēts 2017. gada Pasaules čempionāta trasē Innsbrukā, Austrijā, otrais un trešais - Vācijas trasēs, Vinterbergā un Altenbergā. Ceturtais posms norisiāsies 1988. gada Olimpiskajā trasē Kalgarij, Kānādā, bet noslēdzošās kvalifikācijas sacensības tiks aizvadītas ASV ledus trasē Leikpleisidā.


Par ceļa zīmi uz 2018. gada Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm cīnīsies tādi sportisti kā Elīza Cauce, Ulla Zirne, Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Anda Upīte, Inārs Kivlenieks, Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks, Kristaps Mauriņš, divvietīgās ekipāžas - Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Gunārs Bergs/Ralfs Vanzovičs.


Ziemas Olimpiskajām splēlēm var kvalificēties trīs sievietes, trīs vīrieši un divas divvietīgās ekipāžas.

2017.05.22. 8848
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK