LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Gudramovičam/Kalniņam TOP6, Aparjodam un Kivleniekam TOP10 Altenbergā

Ar vīriešu un divnieku ekipāžu sacensībām sestdien Altenbergā sācies 3. Viessmann Pasaules kausa posms. 5. vietā finišēja Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, bet starp vīriem labākais Kristers Aparjods, kuram 9. vieta.


Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš pirmajā braucienā uzrādīja līdzīgu laiku kā piektdien Nāciju kausā un ierindojās 4. vietā. Otrajā braucienā teju visas ekipāžas uzrādīja sliktākus rezultātus ledus kvalitātes dēļ, un arī Gudramovičam/Kalniņam sestais laiks un summā 5. vieta, kas ir sportistu labākais rezultāts šosezon. Viņi par 0.577 sekundēm piekāpās vāciešiem Toni Egertam/Sašam Benekenam, kuriem šī ir jau trešā uzvara pēc kārtas. Sudrabs pieredzējušajiem austriešiem Peteram Penzam/Georgam Fišleram, bet bronza jaunajai vācu ekipāžai Robinam Goikem/Dāvidam Gammam.


Andrim un Jurim Šiciem ne tik veiksmīgs starts šajā posmā, aizvadot divus līdzīgus braucienus un izcīnot 12. vietu, bet Latvijas jaunākajai ekipāžai ar Kristenu Putinu/Imantu Marcinkēviču 16. vieta.


Vīru konkurencē TOP10 gan Kristeram Aparjodam, gan Ināram Kivleniekam, kuriem attiecīgi 9. (+0.706) un 10. vieta (+0.741). I. Kivlenieks veica lielisku pirmo braucienu, kurā septītais labākais laiks, taču otrajā braucienā 14. vieta, kas lika atkāpties arī summā. Pats sportists piektdien pēc Nāciju kausa Altenbergā atzina, ka joprojām daudz eksperimentē ar tehniku, tādēļ arī rezultāti šobrīd ir nestabili. K. Aparjodam braucienos attiecīgi 11. un 8. vieta, kas ļāva arī summā jau otro reizi šajā sezonā finišēt labāko desmitniekā. Uzvara pirmo reizi šosezon titulētajam vācietim Fēliksam Loham, sudrabs aizvadītās sezonas Viessmann Pasaules kausa ieguvējam krievam Romānam Repilovam, bet bronza vēl vienam vācietim Andi Langehānam.


Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks un Riks Kristens Rozītis aizvadīja nepārāk veiksmīgus braucienus un pieļāva kļūdas, finišējot attiecīgi 18., 20. un 22. vietā.


3. Viessmann Pasaules kausa posma izcīņa turpināsies svētdien, 3. decembrī, ar dāmu sacensībām, ko tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV varēs vērot no 10:55 līdz 13:10, bet no 14:05 līdz 15:00 2. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms.

2017.12.02. 6597
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK