LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai 5. vieta komandu stafetē, Cauce divpadsmitā Altenbergā

Svētdien, 3. decembrī, Vācijas pilsētā Altenbergā ar dāmu sacensībām noslēdzies 3. Viessmann Pasaules kausa posms, kur Elīzai Caucei 12. vieta. 2. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posmā kopā ar BMW Latvijas komanda finišēja piektajā vietā.


Elīza Cauce, kura pērn Altenbergas trasē finišēja piektajā vietā pēdējā Viessmann Pasaules kausa posmā, šoreiz noslēdza labāko divpadsmitnieku. Viņa finišēja 1.097 sekundes aiz uzvarētājas vācietes Natālijas Geisenbergeres, kura uzstādīja jaunu Altenbergas trases rekordu. Sudrabs un bronza viņas tautietēm Tatjanai Hefnerei un Dajanai Eitbergerei.


21. vietā Viessmann Pasaules kausa debitante juniore Elīna Ieva Vītola, kura otrajā braucienā par četrām sekundes desmitdaļām uzlaboja Nāciju kausa rezultātu. Neveiksmīgas sacensības šoreiz Kendijai Aparjodei un Ullai Zirnei - abas sportistes piedzīvojas kritienu pirmajā braucienā un nefinišēja.


Komandu stafetē Latvijas komandas sastāvā startēja Elīza Cauce, Kristers Aparjods un Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš. Lielu kļūdu trases sākumā pieļāva E. Cauce, kā arī K. Aparjods un Gudramovičs/Kalniņš aizvadīja samocītus braucienus. Uzvarētājiem vāciešiem Natālijai Geisenbergerei, Fēliksam Loham un Tonijam Egertam/Sašam Benekenam, kuri arī laboja trases rekordu, Latvijas komanda piekāpās par 1.179 sekundēm. Sudrabs Austrijas komandai, bet bronza Itālijai.


Viessmann Pasaules kausa izcīņa turpināsies Ziemeļamerikā jau pēc mazāk kā nedēļas, 8. un 9. decembrī, kad Kalgarī trase Kanādā uzņems 4. Viessmann Pasaules kausa posmu un 3. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posmu kopā ar BMW.

2017.12.03. 7454
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK