LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Caucei un Gudramovičam/Kalniņam TOP3 Nāciju kausā Oberhofā

Oberhofā, Vācijā piektdien ar Nāciju kausa sacnesībās sācies 7. Viessmann Pasaules kausa posms. Starp dāmām 3. vieta Elīzai Caucei, bet divnieku ekipāžu konkurencē 2. vieta Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam.


Dāmu sacensībās Elīza Cauce jau startā uzrādīja 3. labāko laiku, ko spēja saglabāt arī visas trases garumā, uzvarētājai vācietei Džesikai Tībelai piekāpjoties par 0.223 sekundēm. Divas sekundes tūkstošdaļas aiz kvalifikācijas robežas, 13. vietā, finišēja Ulla Zirne, bet Kendija Aparjode 17. vietā.


Vīru konkurencē 4. vieta Kristeram Aprajodam, par 0.175 sekundēm piekāpjoties uzvarētajam austrietim Niko Gleiršeram. 9. vietā Artūrs Dārznieks, kurš arī pārliecinoši kvalificējās pamatsacensībām. Neveiksmīgs starts šoreiz Ināram Kivleniekam, kurš startā uzrādīja labāko laiku, kā arī trases vidū vel bija labāko trijniekā, taču piedzīvoja kritienu un finišā 34. vieta.


Starp divnieku ekipāžām stabilu braucienu aizvadīja Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš un par 0.175 sekundēm piekāpās vien poļu sportistiem Vojteham Hmieļevskim/Jakubam Kovaļevskim. Kristenam Putinam/Imantam Marcinkēvičam arī veiksmīga trases pirmā puse, kur sportisti turējās labāko trijniekā, taču pieļautās kļūdas liedza pakāpties augstāk par 12. vietu. Tas gan bija pietiekami, lai kvalificētos pamatsacensībām.


Starta vietu 7. Viessmann Pasaules kausa posmā starp latviešiem jau ir nodrošinājusi brāļi Andris un Juris Šici.


Sacensības tiešraidē Lattelecom televīzijā kanālā Best4Sport TV sestdien, 13. janvārī, varēs vērot no 11:05 līdz 16:15, kad norisināsies divnieku ekipāžu un sieviešu sacensības, bet svētdien, 14. janvārī, no 10:25 līdz 15:20 starts vīriem un komandu stafetei.



Caucei un Gudramovičam/Kalniņam TOP3 Nāciju kausā Oberhofā
Caucei un Gudramovičam/Kalniņam TOP3 Nāciju kausā Oberhofā
2018.01.12. 7667
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK