LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Nāciju kausā Lillehammerē godalgas Kivleniekam un Gudramovičam/Kalniņam

Lillehammerē, Norvēģijā piektdien aizvadītas sezonas pirmspēdējās Nāciju kausa sacensības pirms nedēļas nogalē gaidāmā 8. Viessmann Pasaules kausa posma. Labākie latviešu rindās Inārs Kivlenieks, kuram sudrabs, bet Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam zelts.


Dāmu konkurencē šoreiz labākā starp Latvijas pārstāvēm Kendija Aparjode, kura ar stabilu braucienu finišēja 4. vietā, 0.250 sekundes aiz uzvarētājas krievietes Viktorijas Demčenko. 8. un 9. vietā attiecīgi Elīza Cauce un Ulla Zirne, kuras arī kvalificējās pamatsacensībām.


Vīru konkurencē Inārs Kivlenieks uzrādīja labāko ātrumu trasē (129,27km/h), tomēr finišā par sešām sekundes tūkstošdaļām piekāpās krievu sportistam Stepanam Fedorovam. 8. Viessmann Pasaules kausa posmam kvalificējās arī Kristers Aparjods un Artūrs Dārznieks, kuriem attiecīgi 10. un 17. vieta.


Starp divnieku ekipāžām arī Oskaram Gudramovičam/Pēterim Kalniņam labākais ātrums trasē(118,94km/h), kas trases beigu daļā ļāva par 0.018 sekundēm apsteigt tuvākos sekotājus itāļus Ivanu Nagleru/Fabianu Malleieru. Šo posmu izlaiž Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, kuri jau ir atgriezušies Latvijā, lai gatavotos nākamnedēļ gaidāmajam 49. FIL Eiropas čempionātam, kas norisināsies Siguldā.


Andris un Juris Šici dalību 8. Viessmann Pasaules kausa posmā jau ir nodrošinājuši ar iepriekšējo posmu rezultātiem.


Sacensības tiešraidē “Lattelecom” televīzijā, kanālā “Best4Sport TV” sestdien, 20. janvārī, būs iespējams vērot 10:00 līdz 15:00, kad norisināsies dāmu un divnieku ekipāžu sacensības, bet svētdien, 21. janvārī, no 10:10 līdz 15:45 starts vīriem un sprinta sacensībām.

2018.01.19. 6768
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK