LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

LKSF Sprinta sacensības veterāniem un LKSF 50!

Sestdien, 24. februārī Bobsleja un kamaniņu trasē "Sigulda", Šveices ielā 13 norisināsies gan veterānu "LKSF Sprinta", gan “Vučko” sacensības.


Ikviens ir aicināts uz šīm svinībām par godu Latvijas Kamaniņu sporta federācijas 50. gadadienai.


Reģistrācija "LKSF Sprinta" sacensībām no plkst. 9.00 sieviešu startā.


Reģistrācijā karam dalībniekam tiks piemeklēta kamana un ķivere, kā arī iedots starta numurs. Reģistrēšanās sacensībām OBLIGĀTA! Reģistrēties var tikai tie dalībnieki, kuri līdz 19.02. ir iesūtījuši pieteikuma anketas “LKSF Sprinta” sacensībām.


"LKSF Sprinta" sacensības norisināsies no plkst. 10.00 līdz 12.00.


"LKSF Sprinta" sacensībās piedalīsies 18 veterāni: deviņas sievietes un deviņi vīrieši. Sieviešu konkurencē meisterību demonstrēs Antra Krecere, Anita Rajecka (Zāmulēle), Aiva Aparjode, Arnita Kampāne, Iluta Gaile, Inga Pīlādze, Kristīne Jākobsone, Eva Jākobsone, kā arī Gunta Rutkaste (Belisova).


Savukārt vīru konkurencē spēkiem mērosies Māris Šipkovs, Vilnis Ozoliņš, Ruslans Suharevs, Guntars Jākobsons, Ritvars Šteins, Jānis Gaiķis, Rūdolfs Riekstiņš, Mareks Gaļinovskis un Aigvars Eglītis.


Tūlīt pēc "LKSF Sprinta" sacensībām no plkst. 12.00 līdz 15.00 startus "Vučko" sacensībās aizvadīs 23 komandas.


Visi dalībnieki, kas piedalīsies "LKSF Sprinta" vai "Vučko" sacensībās, pie reģistrācijas saņems aproces, ar kurām pēc sacensībām droši varēs doties uz telti (15. virāžas laukumā) un iestiprināties. Savukārt visiem tiem, kas nepiedalīsies nevienās no sacensībām, ieeja teltī par ziedojumiem.

2018.02.21. 7313
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK