LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kalgarī uzņems trešo Viessmann Pasaules kausa posmu

7. un 8. decembrī Kalgarī, Kanādā turpināsies 2018./2019. gada sezonas Viessmann Pasaules kausa izcīņa, kur startēs arī gandrīz visi Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases dalībnieki.


Otrais Viessmann Pasaules kausa posms pagājušajā nedēļā norisinājās Vistlerā, kas ir atrodas netālu no Vankūveras Kanādas rietumu pusē. Vistleras trase izceļas ar to, ka tā ir viena no visātrākajām pasaulē - vīrieši parasti pat pārsniedz ātrumu 140km/h, taču Kalgarī trase ir daudz tehniskāka un tādēļ arī lēnāka.


Pirms nedēļas Vistlerā lieliski braucieni izdevās Elīzai Caucei, kura izcīnīja 4. vietu, kā arī brāļiem Šiciem, kuri finišēja sestajā vietā. Ar augsto 7. vietu pārsteidza arī Kendija Aparjode, kurai šīs bija pirmās sacensības Vistleras trasē. Šie sportisti, kā arī Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs un Inārs Kivlenieks jau ir nodrošinājuši sev starta vietu trešajā Viessmann Pasaules kausa posmā.


Vēlu ceturtdienas vakarā Nāciju kausā startēs Ulla Zirne, Riks Kristens Rozītis un Kristers Aparjods, kuriem vēl starta vieta jāizcīna. Jau iepriekš ziņojām, ka Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš un Artūrs Dārznieks Ziemeļamerikas posmos nestartēs un šobrīd turpina treniņus Eiropā.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki piektdien, 7. decembrī, būs no 18:55 līdz sestdienas 00:30, kad sacentīsies divvietīgās ekipāžas un vīrieši, bet 8. decembrī no 18:35 līdz 23:10 startēs dāmas un komandu stafete.


 

2018.12.06. 4483
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK