LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Gints Bērziņš finišē 2. vietā pirmajā Junioru Pasaules kausa posmā

Pārksitijā, ASV 6. un 7. decembrī aizvadīts pirmais Junioru Pasaules kausa posms kamaniņu sportā, kur startē arī labākie Latvijas jaunie sportisti. Lieliski sezonu sācis Gints Bērziņš, kuram 2. vieta jauniešu “A” konkurencē.


G. Bērziņš, kurš pirmo reizi startē kādā no Ziemeļamerikas trasēm, abos braucienos uzrādīja otro labāko laiku, kas summā nodrošināja otro vietu. Uzvarētājam slovākam Marianam Skupekam G. Bērziņš piekāpās par 0.217 sekundēm. Trešā vieta mājiniekam amerikānim Ianam Smitam.


Junioru divvietīgo ekipāžu konkurencē neveiksmīgas sacensības Mārtiņa Bota/Roberta Plūmes divniekam, kuri finišēja astotajā un pēdējā vietā, vairāk kā sešas sekundes aiz uzvarētājiem. Pirmajā braucienā viņiem sestais labākais rezultāts, bet otrajā braucienā pēc labākā starta laika tika pieļautas rupjas kļūdas trasē. Uzvara vācu ekipāžai ar Hanni Orlemunderu/Paulu Konstantu-Gubicu.


Junioru meiteņu konkurencē devītajā vietā ierindojās Elīna Ieva Vītola, kura gan abos braucienos uzrādīja 11. labāko laiku un uzvarētājai vācietei Annai Bereiterei summā piekāpās par 0.594 sekundēm. 23. vietā finišēja Anda Upīte, bet 25. vieta Sigitai Bērziņai.


Komandu stafetē Latvijas komandai ar Elīnu Ievu Vītolu, Gintu Bērziņu un Mārtiņu Botu/Robertu Plūmi 4. vieta, uzvarētājiem Vācijas komandai zaudējot vairāk kā sekundi.


Otrais Junioru Pasaules kausa posms 8. un 9. decembrī norisināsies turpat Pārksitijā, ASV.

2018.12.07. 4939
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK