LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viessmann Pasaules kausa izcīņa turpināsies Altenbergā

No otrā līdz trešajam februārim Altenbergā, Vācijā norisināsies Viessmann Pasaules kausa septītais posms kamaniņu sportā, kas pulcēs arī visus Latvijas labākos kamaniņu braucējus.


Altenberga uzņems sezonas septīto no deviņiem posmiem, kur kopā ar individuālajām sacensībām norisināsies arī Viessmann Pasaules kausa piektais komandu stafetes posms, kur Latvija šobrīd ieņem trešo vietu kopvērtējumā.


Vietu individuālajās sacensībās jau ir nodrošinājuši Andris un Juris Šici, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Ulla Zirne un Inārs Kivlenieks. Piektdien Nāciju kausā uz starta stāsies Kristers Aparjods, Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks, kuriem vēl jākvalificējas pamatsacensībām.


Latvijas junioru izlase astoņu sportistu sastāvā no 1. līdz 2. februārim Insbrukā, Austrijā startēs 34. FIL Pasaules Junioru čempionātā.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā ir iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 2. februārī, no plkst. 10:00 līdz 15:30, kad sacensības divvietīgajām ekipāžām un vīriešiem, bet svētdien, 3. februārī, no 10:15 līdz 15:00 startēs sievietes un komandu stafete.

2019.01.31. 5108
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK