LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvija sacensības Insbrukā noslēdz ar piekto vietu komandu stafetē

Svētdien ar vīru sacensībām un komandu stafeti Iglsas trasē Insbrukā, Austrijā noslēdzās sezonas pirmais Viessmann Pasaules kausa posms kamaniņu sportā. Vīriešu konkurencē labākais starp Latvijas sportistiem Inārs Kivlenieks, kuram 11. vieta, bet komandu stafetē Latvijai 5. vieta.


I. Kivlenieks pēc pirmā brauciena noslēdza labāko desmitnieku, bet otrajā braucienā uzrādīja 13. labāko laiku, kas summā deva 11. vietu 0.469 sekundes aiz uzvarētāja mājinieka austrieša Jonasa Millera. Sudrabs krievam Romānam Repilovam, bet bronza itālim Dominikam Fišnalleram.


Artūrs Dārznieks ar 17. un 12. vietu braucienos summā ierindojās 14. vietā, savukārt Rikam Kristenam Rozītim 16. vieta. Neveiksmīgas sacensības izvērtās Kristeram Aparjodam, kurš pirmā brauciena beigu daļā piedzīvoja kritienu, taču sasniedza finišu un varēja startēt arī otrajā braucienā, kur uzrādīja labāko laiku. Divu braucienu summā šoreiz 31. vieta.


Komandu stafetē uz starta Latvijas komandas rindās stājās Ulla Zirne, Kristers Aparjods un Andris Šics/Juris Šics. U. Zirne aizvadīja stabilu braucienu un stafeti nodeva ar sesto labāko laiku. K. Aparjodam gan neizdevās starts, kur tika zaudēts nedaudz laika, taču ļoti labu braucienu aizvadīja brāļi Šici un finišā komandai piektā vieta. Uzvarētājiem Itālijas komandai latvieši piekāpās par 0.550 sekundēm. Sudrabs mājinieku Austrijas komandai, bet bronza Vācijai.


Jau pēc nedēļas, 29. un 30. novembrī, sezona turpināsies ar otro Viessmann Pasaules kausa posmu, kas notiks Leikplesidā, ASV.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Tet televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.

2019.11.24. 3688
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK