LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sezona turpināsies ar Viessmann Pasaules kausa posmu Altenbergā

Jau šajā nedēļas nogalē, 11. un 12. janvārī, Vācijas pilsētā Altenbergā turpināsies Viessmann Pasaules kausa sezona kamaniņu sportā, pulcējot 118 sportistus no 21 valsts.


Vīru konkurencē pēc pirmajiem trim Viessmann Pasaules kausa posmiem augstāko vietu kopvērtējuma tabulā ieņem Kristers Aparjods, kurš ierindojas 12. vietā. 15. pozīcijā Inārs Kivlenieks, 20. Riks Kristens Rozītis, bet 30. vietā Artūrs Dārznieks, kurš nestartēja otrajā un trešajā posmā Ziemeļamerikā.


Sieviešu konkurencē no latvietēm labākā Kendija Aparjode, kas kopvērtējuma tabulā ieņem 12. vietu, 16. vietā Elīza Cauce, bet 18. pozīcijā Ulla Zirne.


Divvietīgo ekipāžu konkurencē brāļi Andris un Juris Šici ierindojas tūlīt aiz goda pjedestāla, 4. vietā, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš 9. vietā, bet Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs kopvērtējuma 15. pozīcijā.


Altenbergā līdz ar ceturto Viessmann Pasaules kausa posmu norisināsies arī sezonas otrā Viessmann Komandu stafete sadarbībā ar BMW.


Piektdien, 10. janvārī Nāciju kausā par vietu pamatsacensības cīnīsies Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis, Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Ulla Zirne, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, kā arī Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Pārējie sportisti startēs jau ir nodrošinājuši starta vietu ceturtajā Viessmann Pasaules kausa posmā.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē TET televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Otrā Viessmann Pasaules kausa posma programma:
Sestdiena
10:25 TIEŠRAIDE 1. brauciens divvietīgajām ekipāžām
11:45 TIEŠRAIDE 2. brauciens divvietīgajām ekipāžām
13:30 TIEŠRAIDE 1. brauciens vīriešiem
15:05 TIEŠRAIDE 2. brauciens vīriešiem
Svētdiena
10:15 TIEŠRAIDE 1. brauciens sievietēm
11:50 TIEŠRAIDE 2. brauciens sievietēm
14:00 TIEŠRAIDE Komandu stafete

2020.01.09. 3392
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK