LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kaspars Rinks un Ardis Liepiņš izcīna sudrabu trešajās Jaunatnes Ziemas olimpiskajās spēlēs

Latvijas jaunie kamaniņu braucēji Kaspars Rinks un Ardis Liepiņš piektdien Šveices pilsētā Sanktmoricā notiekošajās trešajās Jaunatnes Ziemas olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba godalgas divvietīgo ekipāžu konkurencē, kas ir pirmās šo spēļu medaļas Latvijai.


Uzvaru sacensībās izcīnīja vācieši Morics Jēgers un Valentīns Štoits, kuri divu braucienu summā par 0,302 sekundēm apsteidza latviešus. Trešo vietu izcīnīja Krievijas sportisti Mihails Karnauhovs un Jurijs Čirva, kuri uzvarētājiem zaudēja 0,676 sekundes.


Piektdien sacensības norisinājās arī meiteņu vieniniekiem, kur Justīnei Maskalei 10. vieta, bet Zanei Kalumai 11. vieta. Uzvaru sacensībās izcīnīja vāciete Manu Merle Frabela, kura latvietes apsteidza par attiecīgi 1,420 un 1,580 sekundēm.


Jauniešu izlases galvenais treneris Zintis Šaicāns atzīst, ka trase ir sarežģīta un kļūdas nepiedod. Meitenes sakļūdījās trases augšdaļā, kas liedza cīnīties par vietu labāko sešiniekā. Savukārt puišu divniekus aizvadīja divus stabilus braucienus, uzrādot teju vienādu laiku abos.


Sestdien godalgas sadalīs puišu vieninieki un dāmu divvietīgās ekipāžas, bet pirmdien, 20. janvārī, notiks komandu stafete.

2020.01.17. 4201
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK