LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Bērziņš kļūst par trešo Jaunatnes Ziemas olimpisko spēļu čempionu

Sestdien Sanktmoricā, Šveicē notiekošajās trešajās Jaunatnes Ziemas olimpiskajā spēlēs zelta godalgu puišu konkurencē izcīnīja Gints Bērziņš, kamēr meiteņu divvietīgo ekipāžu sacensībās bronzas godalgas Viktorijai Ziediņai un Selīnai Elizabetei Zvilnai. 


G. Bērziņš abos braucienos uzrādīja pārliecinoši labākos laikus, kā arī bija vienīgais sportists, kuram abos braucienos izdevās attīstīt 124 kilometru stundā lielu ātrumu.


Otrajā vietā, līderim zaudējot 0,184 sekundes, bija Krievijas sportists Pāvels Repilovs, bet bronza tika vācietim Timonam Grankagnolo, kurš Bērziņam zaudēja 0,791 sekundi.


Kaspars Rinks, kurš piektdien divvietīgo ekipāžu sacensībās kopā ar Ardi Liepiņu izcīnīja sudraba medaļas, pirmajā braucienā bija septītais, bet otrajā pakāpās vietu augstāk, divu braucienu summā izcīnot sesto pozīciju.


Meiteņu divvietīgo ekipāžu sacensībās uzvara Džesika Dorīna Degenharda/Vanesa Šneidere no Vācijas, kurām 1,266 sekundes zaudēja duets no Kanādas. Tikmēr Ziediņa/Zvilna no uzvarētājām atpalika 1,600 sekundes.


Latvijas jaunās kamaniņu braucējas pēc pirmā brauciena bija piektajā vietā, bet otrajā braucienā uzrādīja trešo labāko rezultātu, uz bronzas pozīciju paceļoties arī summā.


Sacensības Sanktmoricā mūsu kamaniņu braucēji noslēgs pirmdien, sadalot medaļas komandu stafetē.

2020.01.18. 3260
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK