LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Kamaniņu sporta federācija un TEXSPO vienojas par sadarbību nākošajām divām sezonām

Šonedēļ Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents, Atis Strenga, tikās ar- Pēteri Gerhoferu (Peter Gerhofer) - TEXSPO īpašnieku, lai pārrunātu iespējamo sadarbību ar TEXSPO turpmākajās sezonās.


TEXSPO jau šobrīd veiksmīgi sadarbojas ar Starptautisko Kamaniņu sporta federāciju (FIL) un atbalsta Lielbritānijas kamaniņu braucēju izlasi. TEXSPO 40 gadu pieredze ļauj kompānijai radīt vienus no kvalitatīvākajiem un dizaina ziņā pievilcīgākajiem sporta apģērbiem, cilvēkiem, kuriem sports sastāda lielāko daļu no viņu dzīves.


Divu dienu vizītes noslēgumā abas puses vienojās par sadarbību ne tikai gaidāmajai 2020./2021. gada sezonai, bet arī Olimpisko spēļu sezonā. Šajā un nākošajā sezonā par Latvijas nacionālās kamaniņu sporta izlases atlētu vizuālo tēlu rūpēsies TEXSPO. Olimpisko spēļu sezonā TEXSPO plāno saskaņot ne tikai atlētu ziemas jakas, bikses, polo kreklus, utt., bet nodrošināt arī vienotu stilu ar atlētu sacensību kombinezoniem un ķiverēm.


Papildus tika pārrunāta iespējamā sadarbība sakarā ar 52 FIL Eiropas Čempionātu, kas norisināsies Siguldā 2021. gada janvārī. TEXSPO Offtex ražo arī speciālas veselības aizsardzības maskas ar iestrādātu filtru, lai samazinātu iespējamo inficēšanas risku ar Covid-19. TEXSPO plāno veidot speciālas maskas ar dizainu tieši Eiropas Čempionātam Siguldā, lai parūpētos gan par atlētu, gan apkalpojošā personāla veselību, kā arī lai pasākums tiktu aizvadīts ievērojot visus Covid-19 drošības pasākumus.

2020.08.20. 4964
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK