LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Starptautiskajai Kamaniņu sporta federācijai (FIL) jauns ģenerālsponsors

Berchtesgaden (FIL/EP) Nākamās divas sezonas uzņēmums Eberspaecher būs galvenais sponsors Starptautiskās kamaniņu sporta federācijas (FIL) Pasaules kausa posma sacensībās, kā arī 2021. gada 50. FIL Pasaules čempionāta ģenerālsponsors.


Eberspaecher jau ilgus gadus bijis uzticams Pasaules Kausa posmu partneris un sponsors, jaunais ģenerālsponsora tituls ļaus pacelt partnerattiecību vērtības jaunā līmenī un ļaus uzņēmumam palielināt zīmola atpazīstamību Āzijas reģionā. Eberspaecher pārņem FIL Pasaules kausa ģenerālsponsora vietu no ilggadējā sponsora Viessmann. Pirmo reizi pirms olimpiskajā sezona, sportisti sacentīsies ar zilajiem Eberspaecher sacensību numuriem.


“Ziema un ledus ir kamaniņu sporta esence. Abu šo faktoru klātbūtne atļauj atlētiem sasniegt vislabākos rezultātus. Kā arī šo faktoru esamība atļauj mūsu uzņēmuma produktiem demonstrēt savu vērtību,” skaidro Martins Peters, menedžmenta partneris Eberspaecher uzņēmuma grupā. Martins uzsver, ka tas ir īpaši svarīgi, ka sponsori paliek lojāli sportam, neskatoties uz esošo pandēmijas izraisīto situāciju: ”It īpaši sarežģītos brīžos ir svarīgi, lai jūsu pusē būtu uzticami ilgtermiņa plānošanas partneri. Šie principi atspoguļojas arī mūsu ģimenes biznesa stratēģijā.”


FIL prezidents Jozefs Fendts ir gandarīts: “Eberspaecher grupa ir ilggadējs un uzticams FIL partneris. Eberspaecher produkti un kamaniņu sports ir perfekta sadarbības kombinācija. Tāpēc mēs, FIL , ļoti priecājamies, ka mūsu apņemšanās attīstīt kamaniņu sportu tiek atbalstīta īpaši grūtos laikos. Līguma parakstīšana ar uzņēmumu Eberspaecher dod mums stabilitāti līdz pat 2022. gada Ziemas Olimpiskajām Spēlēm, kuras norisināsies Pekinā”. Sadarbību ar sponsoru Eberspaecher veicināja FIL partneraģentūra RGS-Sport-Marketing GmbH.


Papildus FIL valdes sēdē tikai apstiprināts arī jaunais Eberspaecher Pasaules Kausa posmu izcīņas sacensību kalendārs 2020./2021.gada sezonā un tika pieņemts lēmums pārcelt 50. FIL Pasaules Kamaniņu sporta čempionāta norises vietu no Vistleras trases Kanādā uz Kēnigzes trasi Vācijā. Jauno sacensību kalendāru vari apskatīt sadaļā kalendārs: http://www.kamanas.lv/lv/results. Kā arī preses relīzi angļu un vācu valodā vari atrast zemāk!

2020.09.15. 6494
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK