LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

“Procter & Gamble” stipendijas arī mūsējiem

Latvijas Olimpiskā komiteja ir nosaukusi tos 14 jaunos ziemas sporta veidu pārstāvjus, kas kļuvuši par LOK sadarbības partnera uzņēmuma “Procter & Gamble” programmas stipendiātiem.


Viņu vidū arī 4 kamaniņu braucēji – Anda Upīte,Kate Keita Farenhorste, Kristers Aparjods un Edgars Karnīts.


Šie sportisti 2014.gadā saņems finansiālu atbalstu 550 latu apmērā treniņu un sacensību darbam, kā arī viņiem būs iespēja Latvijas Olimpiskajā vienībā veikt fiziskās darba spējas noteikšanas, funkcionālos testus un saņemt speciālistu konsultācijas.


Vairākums šo sportistu 2013./2014.gadā startēs starptautiskās sacensībās, lai cīnītos par tiesībām pārstāvēt Latviju Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādē Austrijā un Lihtenšteinā 2015.gadā, kā arī Pasaules II Jaunatnes Olimpiskajās spēlēs Lillehammerā (Norvēģija) 2016.gadā.


LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers akcentē, ka minētā sadarbības programma ir ļoti svarīga jaunajiem ziemas sporta veidu pārstāvjiem un viņu pārstāvētajām federācijām. “Tas dod iespēju mūsu labākajiem un talantīgākajiem jaunajiem sportistiem pilnveidot savu meistarību un ar “Procter & Gamble”, LOK un LOV atbalstu turpināt gatavošanos Pasaules II Jaunatnes ziemas Olimpiskajām spēlēm un Eiropas Jaunatnes ziemas Olimpiādei.”



“Procter & Gamble” sadarbību ar LOK uzsāka pirms Londonas Olimpiskajām spēlēm, lai atbalstītu jaunus un talantīgus sportistus, kuri nākotnē varētu piedalīties Olimpiskajās spēlēs un citās starptautiskās sporta sacensībās.


 


Fotogrāfijās manāmi trīs jaunie censoņi - Anda Upīte,Kate Keita Farenhorste un Edgars Karnīts. Kristers pašlaik atrodas Austrijā, kur kopā ar junioru izlasi aizvada Starptautisko Mācību Treniņa nometni un gatavojas Junioru Pasaules kausa izcīņas 1.posmam.



 “Procter & Gamble” stipendijas arī mūsējiem
 “Procter & Gamble” stipendijas arī mūsējiem
 “Procter & Gamble” stipendijas arī mūsējiem
 “Procter & Gamble” stipendijas arī mūsējiem
2013.11.11. 11648
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK