LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Brāļiem Šiciem 5.vieta. ''Sprinta kausā''

‘’Sprinta kausā’’ startēja visi sportisti, kas bija pieteikti dalībai PK 7.posmam, un katrs no viņiem veica vienu braucienu. Uz šo rezultātu pamata, noņemot PK spēcīgāko kamaniņbraucēju grupu, arī tika noteikti Nāciju kausa uzvarētāji, jeb sportisti, kas kvalificējušies PK pamatsacensībām.


Divnieku konkurēcē, 26 ekipāžu vidū, spēcīgākie šodien bija Eggerts/ Benekens (Eggert/Benecken) no Vācijas, kas distanci veicot 44.249 sekundēs uzrādīja jaunu trases rekordu.
Ātrākie no Latvijas ekipāžām bija Andris Šics/ Juris Šics, kas ar rezultātu 44.738 sekundes ierindojās 5.vietā, bet Oskars Gudramovičs/ Pēteris Kalniņš finiša līniju šķērsojot pēc 50.350 sekundēm un palika 23.vietā.
Vadoties no sacensībās uzrādītajiem rezultātiem un atņemot PK spēcīgāko sportistu grupā iekļautajām ekipāžām, kuru starpā ir arī A.Šica/J.Šica divnieks, PK 7.posma pamatsacensībās no Latvijas startēs tikai viena ekipāža. O. Gudramoviča/ P. Kalniņa ekipāža diemžēl nekvalificējās pamatsacensībām.


Vīriešu konkurencē spēcīgākais no Latvijas komandas bija Inārs Kivlenieks, kas savu braucienu veica 46.670 sekundēs un ierindojās 7.vietā. Mārtiņš Rubenis uzrādot laiku 46.716 sekundes vienu pozīciju zemāk. Savukārt Kristaps Mauriņš ar rezultātu 47.076 sekundes palika 22.vietā, bet Artūrs Dārznieks finišējot pēc 47.518 sekundēm - 32.vieta.
Par ‘’Sprinta kausa’’ ieguvēju tika atzīts Andi Langenhan no Vācijas, kas finišēja pēc 46.179 sekundes.
Pēc sportistu uzrādītajiem rezultātiem PK 7.posma pamatsacensībām, vīriešu konkurencē, no Latvijas kvalificējās Inārs Kivlenieks, Mārtiņš Rubenis un Kristaps Mauriņš.


Dāmu konkurencē Latviju šoreiz pārstāvēja tikai Elīza Tīruma, jo kā zināms Ulla Zirne atrodas Latvijā un gatavojas rītdienas startam 35. EČ junioriem.
36 kamaniņbraucēju konkurencē Elīza uzrādot laiku 45.880 sekundes, ‘’Spirnta kausa’’ sacensībās ierindojās 26.vietā un diemžēl nekvalificējās PK 7.posma pamatsacensībām.
Tātad PK 7.posma pamatsacensībās, sieviešu konkurencē, šoreiz nebūs neviena dalībniece.
Par ‘’Sprinta kausa’’ uzvarētāju tika atzīta Tatjana Hüfner no Vācijas, kas ar rezultātu 44.483 sekundes uzrādīja jaunu trases rekordu un kurai Elīza piekāpās par 1.397 sekundēm.


 

2014.01.10. 7926
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK