LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

''Latvia travel Sprinta kauss'' starta kārtība

Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija (FIL) turpinot darbu pie sporta veida attīstības, ieviešot jaunas disciplīnas, lai vairotu skatītāju/līdzjutēju interesi par sporta veidu, rīt 24.janvārī, Siguldā, līdzīgi kā Oberhofā (PK 7.posms) Viessmann Pasaules kausa izcīņas 9.posma ietvaros, kā pilotprojektu izmēģinās sacensības ‘’SPRINTA KAUSS’’ kamaniņu sportā.


Kā zināms, līdz šim PK posmi sākās ar Nāciju kausu jeb cīņu par dalību pamatsacensībās un tajās piedalījās sportisti, kas nebija kvalificējušies PK notiekošajam posmam, jo nebija iekļuvuši PK spēcīgāko sportistu grupā.


Šoreiz sacensību kārtība tiek nedaudz mainīta. ‘’Latvia Travel Sprinta kausā’’ startēs visi sportisti un katrs no viņiem veiks vienu braucienu. Uz šo rezultātu pamata, noņemot PK spēcīgāko kamaniņbraucēju grupu, arī tiks noteikti Nāciju kausā uzvarētāji, jeb sportisti, kas kvalificējušies PK pamatsacensībām.


Un  tika panākta vienošanās, ka Viessmann Pasaules kausa izcīņas 9.posma ''Sprinta kauss'' tiks nodēvēts par ''Latvia travel Sprinta kausu''


 


Klāt pievienotajos doc. jūs variet iepazīties ar starta kārtību rīt paredzētajās sacensībās.


Sacensības sāksies plkst. 12:00 ar dāmu startu.

2014.01.23. 8775
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK