LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Riks Kristens Rozītis piektais ātrākais Pasaulē

Pirmie uz starta līnijas stājās 40 juniori, kuru vidū bija arī trīs Latvijas jaunie kamaniņu braucēji - Riks Kristens Rozītis, Kristers Aparjods un Edgars Karnītis.


Ne visai pateicīgos laika apstākļos (līst lietus), šodienas starts vislabāk no latviešiem padevās Rikam Kristenam Rozītim, kas divu braucienu summā uzrādot laiku 1 minūte 41.694 sekundes Pasaules čempionātu noslēdz kā piektais ātrākais pasaulē. Rozītis piekāpās tādiem jaunajiem talantiem kā mājiniekam Dāvidam Gleišeram (Gleirscher David), Aleksandram Stepičevam (Stepichev Alexandr) no Krievijas, Kristianam Paffem (Paffe Christian) no Vācijas un sacensību uzvarētājam Tonijam Grefe, (Gräfe Toni) no Vācijas, kuram Rozītis zaudēja 0.221 sekundes.
Kristers Aparjods savās pirmajās sacensībās kurās startēja juniori konkurencē, divu braucienu summā uzrādot laiku 1 minūte 42.906 sekundes, ierindojās 18.vietā, bet Edgars Karnītis palika 32.vietā.


Junioru izlases sportisti pārstāv šādas Latvijas pašvaldības: Kristers Aparjods (Saulkrastu novads), Riks Kristens Rozītis (Siguldas novads), Edgars Karnītis (Sējas novads).

2014.01.31. 8485
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK