LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Pasaules kausa 8.posmā startēsim pilnā sastāvā

Šodien, 20.februārī, Vācijā Altenbergas trasē ar Nāciju kausa izcīņu, kas vienlaikus ir atlase Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensībām, sākās Pasaules kausa (PK) izcīņas 8. posms kamaniņu sportā.


Latvija šajā posmā startē šādā sastāvā – Ulla Zirne, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis un trīs divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš kā arī junioru izlases divnieks Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels.


Nāciju kausā no divvietīgajām ekipāžam startēja vien Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels, jo izlases pamatsastāva ekipāžas atrodas spēcīgājo braucēju grupā un PK pamatsacensībām kvalificējās automātiski. K.Putins/K.K.Matuzels braucienu veica 42.478 sekundēs tādejādi izcīnot 8.vietu. Šāds mūsu junioru sniegums ļāva kvalificēties PK pamatsacensībām un rīt uz starta dosies visas trīs Latvijas ekipāžas.


Arī mūsu vienīgajai dāmai Ullai Zirnei nācās cīnīties par vietu PK pamatsacensībās. Savu braucienu veicot 53.686 sekundēs Ulla sacensībās izcīnīja 8.vietu un kvalificējās PK pamatsacensībām.


Vīru konkurencē šodienas sacensībās startēja trīs mūsu sportisti – Riks Kristens Rozītis, Artūrs Dārznieks un Inārs Kivlenieks, kurš savu braucienu veica 53.870 un izcīnīja 2. vietu. Riks Kristens Rozītis finišēja pēc 54.338 sekundēm un ieņēma 9.vietu, bet Artūram Dārzniekam viena pozīcija zemāk – 10.vieta (54.429 sek.).


Līdz ar to PK 8.posma pamatsacensībās Latvijas izlase stratēs pilnā sastāvā.


Rīt pamatsacensības plkst. 9:55 pēc Latvijas laika sāksies ar divvietīgo ekipāžu startu, bet plkst. 12:45 uz starta dosies vīri. Savukārt svētdien plkst. 11:00 cīņu uzsāks dāmas, bet plkst. 13:45 sacensības noslēgs ‘’Sprinta kauss’’.

2015.02.20. 7753
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK