LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Brāļi Šici izcīna trešo vietu PK 8.posmā

Šodien, 21.februārī, Vācijā Altenbergas trasē ar divvietīgo ekipāžu startu sākās Viessmann Pasaules kausa (PK) izcīņas 8. posma pamatsacensības kamaniņu sportā.


19 ekipāžu konkurencē Latviju šoreiz pārstāvēja trīs ekipāžas – Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš un junioru izlases divnieks Kristens Putins/Kārlis Krišs Matuzels, kuri kādā no Viessmann Pasaules kausa posmiem startē pirmo reizi. (Pagājušajā nedēļā notikušajā 45.FIL Pasaules čempionātā mūsu juniori startējot pieaugušo kunkurencē izcīnīja 18.vietu.)


Pirmo braucienu no mūsu ekipāžām vislabāk veica Andris Šics/Juris Šics - 41.672 sekundēs un pēc pirmā brauciena ieņēma trešo vietu. Sacensību līderiem Wendl/Arlt no Vācijas brāļi piekāpās par 0.105 sekundēm, bet otrai vietai zaudēja 0.034 sekundes. Gudramovičs/ Kalniņš pirmajā braucienā finišēja pēc 41.751 sekundēm un ieņēma 5.pozīciju. Trešajā vietā esošajiem brāļiem Gudramovičs/ Kalniņš zaudē vien nieka 0.07 sekundes. Savukārt Putins/ Matuzels finišējot pēc 42.377 sekundēm palika 16.pozīcijā.


Otro braucienu brāļi nobrauca līdzvērtīgi pirmajam un divu brauciemu summā uzrādot laiku 1 minūte 23.346 sekundes saglabāja pirmajā braucienā izcīnīto trešo vietu. Sacensību uzvarētājiem Wendl/Arlt brāļi divu braucienu summā piekāpās par divām desmitdaļām, bet otro vietu izcīnījušajiem Eggert Toni/ Benecken Sascha no Vācijas zaudēja 0.128 sekundes. Gudramovičam/ Kalniņam otrais brauciens nepadevās tik labi - 42.378 sekundes, kas braucienā deva tikai 15.ātrāko laiku. Divu braucienu summā ekipāža uzrādīja laiku 1minūte 24.129 sekundes un PK 8.posmā izcīnīja 13.vietu. Junioru izlases ekipāža Putins/ Matuzels otrajā braucienā nedaudz atpalika no laika, ko uzrādīja pirmajā braucienā, taču tas neliedza puišiem saglabāt pirmajā braucienā izcīnīto 16.vietu.


Adris Šics:'' Nobraucām divus stabilus braucienus un tas nesa rezultātu finišā. Trase kā jau vienmēr Altenbergā bija izcili sagatavota.''



Brāļi Šici izcīna trešo vietu PK 8.posmā
Brāļi Šici izcīna trešo vietu PK 8.posmā
Brāļi Šici izcīna trešo vietu PK 8.posmā
Brāļi Šici izcīna trešo vietu PK 8.posmā
2015.02.21. 9352
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK