LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai 4.vieta EČ Oberhofā kamaniņu sportā

Latvijas kamaniņu sporta komanda – Elīza Tīruma, Inārs Kivlenieks un brāļu Andra un Jura Šicu ekipāža – svētdien Vācijas pilsētā Oberhofā Eiropas čempionātā izcīnījusi augsto ceturto vietu.


Par Eiropas čempioniem kļuva vācieši, kuru komandā startēja Natālija Gaizenbergere, Felikss Lohs un Tonija Egerta/Sašas Benekena ekipāža. Otrajā vietā Itālija (Gasparini, Cīgilers, Oberštolcs/Grubers), bet trešie palika krievi (Ivanova, Demčenko, Južakovs/Mahnutins).


Aiz Latvijas palika amerikāņi, kuri startēja ārpus konkurences, austrieši, rumāņi, ukraiņi, slovāki, poļi, kā arī Kazahstānas izlase.


EČ un 6.Pasaules kausa posms Oberhofā sākās sestdien ar braucieniem divnieku ekipāžām un dāmām. Brāļi Šici ieņēma 11.vietu, bet Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš bija 12.vietā. E.Tīruma divu braucienu summā uzrādīja 10.labāko laiku, kas EČ ieskaitē bija 7.labākais rezultāts, savukārt Saiva Dambīte ierindojās 24.vietā.


Svētdien Kivleniekam 7.labākais laiks starp 32 dalībniekiem, Mārtiņam Rubenim 14.vieta PK posmā un 13.vieta EČ, bet Kristaps Mauriņš ierindojās 23.vietā PK posmā un 20.vietā EČ.


Nākamās sacensības nākamajā nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Vinterbergā.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.01.13. 8641
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK