LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijai 3.vieta ''komandu stafetē'' Eiropā

Šodien, 01.martā, Krievijā Soču olimpiskajā trasē ar ‘’komandu stafeti’ noslēdzās Viessmann Pasaules kausa (PK) izcīņas 9. posms, kas vienlaikus bija arī 46. FIL (Starptautiskā kamaniņu sporta federācija) Eiropas čempionāts (EČ) kamaniņu sportā. Šīs bija noslēdzošās starptautiskā mēroga sacensības šajā sezonā.


Latviju šajā PK kausa posmā un EČ pārstāvēja Elīza Tīruma, Ulla Zirne, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis un divvietīgās ekipāžas Andris Šics/Juris Šics, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš.


‘’Komandu stafetē’’piedalījās septiņas valstis. Latvijas komandā startēja Elīza Tīruma, Inārs Kivlenieks un brāļu Šicu divvietīgā ekipāža. Elīza savu braucienu veica 54.067 sekundēs, Inārs finišēja pēc 55.782 sekundēm, bet divvietīgā ekipāža A.Šics/J.Šics finiša līniju šķērsoja pēc 55.926 sekundēm. Kopumā komanda uzrādīja laiku 2 minūtes 45.775 sekundes. Latvijas komanda par divām sekundes desmitdaļām piekāpās Krievijas komandai, kura izcīnīja otro vietu un par trijām sekundes desmitdaļām Vācijas komandai, kura kāpa uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

2015.03.01. 7460
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK