LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kristapam Mauriņam 5.vieta PČ kamaniņu sportā U-23 vecuma grupā

Kristaps Mauriņš olimpiskajā Vistleras trasē Kanādā izcīnījis 5.vietu pasaules čempionātā kamaniņu sportā U-23 vecuma grupā. U-23 čempionāts notiek vienlaikus ar PČ pieaugušajiem.


U-23 konkurencē startēja 13 sportistu. Par uzvarētāju kļuva Dominiks Fišnallers no Itālijas, otrajā vietā amerikānis Teilors Moriss, bet trešais palika Kanādas sportists Džons Fennels.


Mauriņš PČ aizvadīja vienu braucienu, kurā ierindojās 26.vietā starp pieaugušajiem, bet, lai tiktu arī pie otrā piegājiena, bija jātiek labāko 25 vidū. Mauriņa uzrādītais rezultāts ļāva ieņemt 5.vietu PČ U-23 vecuma grupā.


Kā ziņots, pieaugušo konkurencē pagājušajā naktī labāko rezultātu no Latvijas sportistiem uzrādīja brāļu Andra un Jura Šicu ekipāža, kas ierindojās 6.vietā. Oskars Gudramovičs ar Pēteri Kalniņu ieņēma 10.vietu, savukārt kungu konkurencē Inārs Kivlenieks izcīnīja 9.vietu, bet Mārtiņš Rubenis ierindojās 12.vietā. Mauriņam pieaugušo konkurencē 26.vieta.


Naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika sacensības aizvadīs dāmas, starp kurām arī Elīza Tīruma, bet agrā svētdienas rītā čempionāts Vistlerā noslēgsies ar komandu stafeti.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.02.02. 9144
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK