LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

LKSF piedalās LOK un Coca-Cola HBC labdarības akcijā

Atsaucoties Latvijas Olimpiskās Komitejas (LOK) aicinājumam piedalīties LOK un Coca-Cola HBC Latvia kopīgi rīkotajā labdarības akcijā, Latvijas kamaniņu sporta federācija dāvājot Mores pamatskolai ragaviņas pievienojās sportiskas, izglītotas un mērķtiecīgas jaunās paaudzes atbalstīšanā.


Šī labdarības projekta mērķis ir radīt bērniem labākus apstākļus sportošanai, iedvesmot ikvienu pievērsties fiziski aktīvam dzīvesveidam.


Coca-Cola ir pasaulē senākais Olimpisko spēļu atbalstītājs, kas sadarbojas ar Starptautisko Olimpisko komiteju jau vairāk nekā 80 gadus. Pateicoties tam, ka abām pusēm ir kopīgas vērtības, vēloties iedrošināt atklāt savas spējas, veicināt sacensības garu, tiekšanos uz izcilību un izpratni par godīgu spēli, sadarbība turpinās arī ārpus Olimpiskajām spēlēm. Sadarbība starp Olimpisko komiteju un Coca-Colu veiksmīgi norisinās ne tikai starptautiskā līmenī, bet arī Latvijā. Iesaistoties šajā sociālajā projektā, Latvijas Olimpiskā komiteja vēlas pastiprināti pievērst sabiedrības uzmanību fizisko aktivitāšu nozīmīgumam bērnu un jauniešu vidū.

2015.12.29. 7283
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK