LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Inārs Kivlenieks izcīna 4.vietu Viessmann Pasaules kausa 6.posmā

Vācijā, Oberhofas trasē šodien sākās Viessmann PK 6.posma pamatsacensības. Pirmie uz starta līnijas stājās vīrieši.  Labāko sniegumu šajā sezonā šodien izdevās nodemonstrēt Ināram Kivleniekam, kuram divi stabili braucieni un summā ceturtā vieta.


Pavisam vīriešu konkurencē Latviju pārstāvēja četri sportisti - Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Riks Kristers Rozītis un Kristaps Mauriņš. Līdz šim sezonas labākais rezultāts piederēja Rozītim, kurš pagājušajā nedēļā Siguldā ierindojās desmitajā vietā.


Šodien labākais no latviešiem pirmajā braucienā bija Kivlenieks, kurš finišēja pēc 43.339 sekundēm un ierindojās sestajā pozīcijā. Savukārt Rozītis (43.541) bija 16. ātrākais, Dārznieks (43.615) uzrādīja 21. rezultātu, bet Mauriņš (43.658) bija 23.pozīcijā.


Arī otro braucienu Kivlenieks veica stabili, atkal uzrādot sesto labāko rezultātu, kas summā ļāva iegūt divas pozīcijas un pakāpties uz ceturto vietu. Rozītim, Dārzniekam un Mauriņam uzlabot savu sniegumu otrajā braucienā neizdevās, kā rezultātā latvieši noslēdza labāko divdesmitnieku.


Par sacensību uzvarētāju savā mājas trasē kļuva Vācijas sportists Fēlikss Lohs, kurš ātrākais bija abos braucienos. Arī otrā un trešā vieta vāciešiem - Andi Langehans bija otrais ātrākais abos braucienus, bet Ralfs Paliks gan pirmajā, gan otrajā piegājienā bija nedaudz lēnāks par Langehanu, izcīnot trešo vietu.

2016.01.16. 6797
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK