LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kristers Aparjods izcīna zeltu II Pasaules Jaunatnes ziemas Olimpiskajās spēlēs

Šodien, Norvēģijā Lillehammeras trasē par vietu uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena, II Pasaules Jaunatnes ziemas Olimpiskajās spēlēs, cīņu sāka kamaniņu braucēji.


Kā pirmie uz starta devās 25 jaunieši, kuru vidū arī Latvijas cerība uz medaļām Latvijas junioru izlases līderis Kristers Aparjods, kurš nesen kā izcīnīja Pasaules vicečempiona titulu.


Kristers līdera pozīciju ieņēma jau pēc pirmā brauciena, kad finiša līniju šķērsoja pēc 47.691 sekundēm. Otrs ātrākais braucējs pēc pirmā mēģinājuma bija PETROV Evgenii no Krievijas (47.979 sek.), bet trešajā vietā izvirzījās HEIDER Paul-Lukas no Vācijas (47.999 sek.)


Otrais brauciens būtiskas izmaiņas neieviesa. Kristers teicami veica arī savu otro braucienu un divu braucienu summā uzrādot laiku 1minūte 35.309 sekundes palika nepārspēts. Uz goda pjedestāla otrā pakāpiena stājās Vācijas jaunais atlēts HEIDER Paul-Lukas, bet trešo vietu smagā cīņā izcīnīja Kanādas jaunais braucējs WATTS Reid. Krievijas pārstāvis PETROV Evgenii otrajā braucienā pieļaujot kļūdas atkāpās uz 5.pozīciju.


Bilžu galerija no apbalvošanas ceremonijas skatāma šeit



Kristers Aparjods izcīna zeltu II Pasaules Jaunatnes ziemas Olimpiskajās spēlēs
2016.02.14. 10317
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK