LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas kamaniņu izlase gatavojas jaunajai sezonai

Jaunajai sezonai turpina gatavoties Latvijas kamaniņu izlase. Septembrī, treniņā Siguldā viesojās arī Matīss Timofejevs.


Šobrīd galvenā trenera Kaspara Dumpja vadībā lielākais akcents tiek likts uz spēka un ātruma vingrinājumiem. Divas reizes nedēļā tiek strādāts arī starta estakādē. Pieaugušo izlasē ir divas jaunas sejas - junioru līmenī lieliski startējušie brālis un māsa Kristers un Kendija Aparjodi. Kristers sagādā gana lielu konkurenci vīriešu starpā, jo līdz ar viņa iesaistīšanos nacionālajā izlasē ir jau pieci sportisti. Ja Kristers labi startēs pirmajā posmā Vinterbergā, tad viņš var izcīnīt vietu komandā, kas dosies uz posmiem Ziemeļamerikā.


Intervija - Inārs Kivlenieks, kamaniņu braucējs


Dāmu vidū tik lielas konkurences nav. Neapšaubāma līdere ir piredzējusī Elīza Cauce, tad nāk Ulla Zirne un arī nacionālās izlases debitante Kendija Aparjode. Viņai šī būs pirmā sezona pieaugušo vidū.


Intervija - Kendija Aparjode, kamaniņu braucēja


Jauns papildinājums pieaugušo vidū ir arī divnieku konkurencē - sevi augstākajā līmenī pierādīt šosezon mēģinās jaunie Kristens Putins un Imants Marcinkēvičs. Novembra sākumā kamaniņu braucēji trenēsies vairākās Vācijas trasēs, savukārt pirmais posms novembra beigās norisināsies Vinterbergā.


Skaties sižetu šeit: https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/27.09.2016-latvijas-kamaninu-izlase-gatavojas-jaunajai-sezonai.id80761/ 


Izmantotie resursi: ltv.lsm.lv

2016.10.18. 7491
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK