LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivleniekam TOP6 Oberhofā

Sestdien Vācijas pilsētā Oberhofā ar divnieku ekipāžu braucieniem sākās 7. Viessmann Pasaules kausa posms, bet turpinājās ar vīru vienvietīgo kamanu sacensībām,kur lieliskas sacensības aizvadīja Inārs Kivlenieks, izcīnot augsto 6. vietu.


Divnieku ekipāžu sacensībās, kas norisinājās rīta pusē, Brāļi Andris un Juris Šici aizvadīja lielisku pirmo braucienu, uzrādot 3. labāko laiku, taču otrajā braucienā pieļāva kļūdas jau trases augšdaļā, kas atbalsojās visa brauciena garumā, un kopvērtējumā nācās samierināties ar 11. vietu (+0.959). Latvijas jaunākā ekipāža ar Kristenu Putinu/Imantu Marcinkēviču aizvadīja divus stabilus braucienus un kopsummā finišēja vien divas pozīcijas aiz brāļiem - 13. vietā. 


Oberhofas trase, tāpat kā Sigulda, ir ļoti tehniska un nevienu kļūdu nepiedod. Divnieku sacensībās to lieliski apliecināja Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, kuri pirmajā braucienā piedzīvoja kritienu, taču spēja tikt līdz finišam un startēt otrajā braucienā, kurā uzrādīja 4. labāko laiku, taču kopvērtējumā vien 23. vieta (+11.069) starp 24. ekipāžām.


Vīriešu sacensībās Inārs Kivlenieks, kurš Viessmann Pasaules kausa kopvērtējumā pirms 7. posma ieņēma 14. vietu, atkārtoja pirms trīs nedēļām uzrādīto rezultātu Siguldas trasē, finišējot 6.vietā (+0.477). Sportists veica divus stabilus braucienus un pēc pirmā brauciena ieņēma 8. vietu, taču otrajā braucienā izdevās uzrādīt pat 5. ātrāko laiku un pakāpties arī konkurentu kļūdu dēļ, apsteidzot jauno pasaules čempionu austrieti Volfgangu Kindlu. Savu otro uzvaru šajā sezonā izcīnīja titulētais un pieredzējušais vācu sportists Fēlikss Lohs, savukārt ar jaunu trases rekordu otrajā braucienā - 42.893 - sudrabs divdesmit gadus jaunajam krievam Romānam Repilovam, kurš pirms nedēļas kļuva arī par pasaules vicečempionu.


Sacensības svētdien noslēgsies ar sieviešu braucieniem un komandu stafeti, ko varēs vērot tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport, kas skatāms visās Lattelecom televīzijas platformās. Kanāls Best4Sport TV atrodams Lattelecom Interaktīvajā TV kanālā nr.403 un Lattelecom Virszemes TV kanālā nr.33, kā arī aplikācijā Shortcut.


Sacensību programma kanālā Best4SPort TV:


Svētdiena, 5. februāris
09:55 Sievietes 1. brauciens
11:15 Sievietes 2. brauciens
13:25 Komandu stafete

2017.02.04. 9115
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK