LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Viessmann Pasaules kausa izcīņa turpināsies Vācijā

Vācijas pilsēta Vinterberga šajā nedēļas nogalē, 25. un 26. Novembrī, uzņems 2. Viessmann Pasaules kausa posmu, kā arī 1. BMW Sprinta Pasaules kausa posmu. Tāpat kā pirmajā posmā Insbrukā, Latviju pārstāvēs komanda 19 sportistu sastāvā.


Sacensības Vinterbergas trasē sportistiem būs nozīmīgas gan tādēļ, ka šī būs iespēja turpināt krāt punktus Olimpisko spēļu atlasei, gan arī tāpēc, ka Vinterberga uzņems 2019. gada Pasaules čempionātu kamaniņu sportā.


2. Viessmann Pasaules kausa posmā Latvijas komanda startēs tādā pašā sastāvā kā pagājušajā nedēļas nogalē Insbrukā, Austrijā – Andris un Juris Šici, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Ulla Zirne, Elīza Cauce, Kendija Aparjode, Inārs Kivlenieks, Riks Kristens Rozītis, Kristaps Mauriņš, Artūrs Dārznieks, kā arī juniori Kristers Aparjods, Elīna Ieva Vītola, Anda Upīte, Sigita Bērziņa un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.


Vinterbergā norisināsies arī 1. BMW Sprinta Pasaules kausa posms, kur startēs 15 labākie pēc pamatsacensību rezultātiem. Sprinta disciplīna vēl nav iekļauta Olimpisko spēļu programmā, tādēļ tā nav arī atlase uz Phjončhanu, taču Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija ziņo, ka ir iesniegusi pieteikumu Starptautiskajai Olimpiskajai komitejai iekļaut sprintu kamaniņu sporta programmā 2022. gadā Pekinas Olimpiskajās spēlēs.


Raidlaiki sestdien, 25. novembrī, tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV būs no 10:55 līdz 16:30 pēc Latvijas laika, kad uz starta stāsies vīrieši un divnieku ekipāžas, bet svētdien, 26. novembrī, no 12:25 līdz 16:50, kad sacentīsies sievietes un norisināsies sprinta sacensības visās grupās.


 

2017.11.22. 6636
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK