LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Altenberga uzņems 3. Viessmann Pasaules kausa posmu

Viessmann Pasaules kausa izcīņa 2. un 3. decembrī turpināsies Vācijas pilsētā Altenbergā, kur tiks aizvadīts gan 3. Viessmann Pasaules kausa posms, gan 2. Viessmann komandu stafetes Pasaules kausa posms kopā ar BMW.


Tāpat kā pirmajos divos posmos, arī Altenbergā Latvijas komanda startēs 19 sportistu sastāvā. Dalību 3. Viessmann Pasaules kausa posmā sev jau ir nodrošinājuši Andris un Juris Šici, Elīza Cauce, Riks Kristens Rozītis un Kristers Aparjods.


Piektdien, 1. decembrī, Nāciju kausā piedalīsies un par vietu pamatsacensībās cīnīsies Ulla Zirne, Kendija Aparjode, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks, Kristaps Mauriņš, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Oskars Gudramovičs/Pēteris Kalniņš kā arī juniori Kristers Aparjods un Elīna Ieva Vītola. Bez iespējas kvalificēties startēs arī juniori Anda Upīte, Sigita Bērziņa un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme.


Starti Altenbergā mūsu junioriem ir arī lieliska treniņu iespēja pirms 33. FIL Pasaules junioru čempionāta kamaniņu sportā, kas nākamā gada februāra sākumā norisināsies tieši šajā trasē.


Raidlaiki sestdien, 2. decembrī, tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV no 10:05 līdz 15:40, kad sacentīsies divnieku ekipāžas un vīrieši, bet svētdien, 3. decembrī, no 10:55 līdz 13:10 sievietes, 14:05 līdz 15:00 komandu stafete.

2017.11.30. 6636
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK