LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Ielūgums uz 49. FIL Eiropas čempionāta preses konferenci

Trešdien, 24. janvārī, plkst. 13:00 “Inchcape Motors Latvia” salonā, Dārziema ielā 64a, Rīgā norisināsies preses konference pirms 49. FIL Eiropas čempionāta un Viessmann Pasaules kausa devītā posma, kas ir pēdējās sacensības pirms došanās uz ziemas Olimpiskajām spēlēm Phjončhanā.


Preses konferencē piedalīsies divkārtējie Olimpisko spēļu medaļnieki Andris Šics un Juris Šics, olimpiskās bronzas medaļas īpašniece Elīza Cauce, Inārs Kivlenieks, kā arī Latvijas Nacionālās izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) prezidents Atis Strenga.


Konferencē piedalīsies arī Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktors Edgars Severs, “Lattelecom” valdes loceklis un galvenais tehnoloģiju direktors Uldis Tatarčuks, kā arī “Inchcape Motors Latvia” BMW grupas vadītājs Ivars Norvelis.


Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases galvenais treneris Kaspars Dumpis informēs par līdz šim sezonā piedzīvoto un sasniegto, par gatavošanos un gatavību XXIII Ziemas Olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, savukārt Atis Strenga pastāstīs par federācijas galvenajiem atbalstītājiem sacensību organizēšanā, kā arī gatavošanos Eiropas čempionātam.


Mediju akreditācijas kartes Eiropas čempionātam varēs saņemt pēc preses konferences.


Lūgums žurnālistiem savu dalību preses konferencē apstiprināt līdz 22. janvārim, sūtot e-pastu uz kamanas.sa@latnet.lv vai zvanot +371 27534072.

2018.01.19. 6493
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK