LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

“Prezidenta kauss”

Latvijas kamaniņu sporta federācija informē, ka ir mainīts sacensību, ‘’Prezidenta kauss’’ starta rāvienos, norises laiks.


Sacensības notiks 25.oktobrī 2013.gadā, kad Latvijas kamaniņu sporta izlases dalībnieki būs atgriezušies no treniņu nometnes Norvēģijā.


Kā jau ziņots, ‘’Prezidenta kauss’’ starta rāvienos bija paredzēts 21.septembrī 2013.gadā, pirms sportistu došanās uz treniņnometni Lillehamerā.


Izmaiņas, sacensību norises datumos, ieviestas saistībā ar sportistu treniņu plāniem. Kā zinām, lielākā daļa atlētu, līdz izbraukšanai uz Lillehammeru, kur tiks aizvadīta 10.dienu treniņnometne uz ledus, vēl aktīvi strādā svaru zālēs. Un kā uzsver izlases galvenais treneris Pēteris Cīmanis, tad šobrīd, kad sportistiem vēl ir liela slodze sezonas sagatavošanās posmā, rādītājs startā rāvienos nebūs ne maksimāls ne objektīvs. ‘’Nevar prasīt, lai sportists pēc treniņa svaru zālē, nāk uz starta estakādi un rāda savu labāko sniegumu. Pēc pirmās treniņnometnes uz ledus, visi būs gatavi sezonai un tad arī starta rāvieni būs ‘’atstrādāti’’. Prasīt, lai sportisti izmaina savus treniņu plānus nebūtu prātīgi. Kas mums ir svarīgāks? Rezultāts tagad, jeb gatavība īstajai sezonai? Un tieši tāpēc, visiem kopā pārrunājot treniņu plānus, arī radās šī doma, pārcelt ‘’Prezidenta kausu’’ starta rāvienos, uz oktobra mēnesi, kad atgriezīsimies no pirmajiem treniņiem uz ledus ’’, stāsta Cīmanis.


Pirmo treniņnometni uz ledus, no 1.oktobra līdz 11.oktobrim 2013.gadā, Latvijas kamaniņu sporta izlase, aizvadīs Lillehammeras trasē – Norvēģijā.

2013.09.17. 10044
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK