LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Turpmāk BJKSS vadīs Sergejs Čevers

Jaunajam, 2018./2019. mācību gadam sākoties, Bērnu un jaunatnes kamaniņu sporta skolu (BJKSS) turpmāk vadīs pieredzes bagātais Sergejs Čevers, kurš ne tikai astoņus gadus ir strādājis par Carnikavas pamatskolas direktoru, bet līdz tam bijis arī Aizsardzības ministrijas Jaunsardzes centra direktors. 


Sergejs ir ne tikai pats braucis divvietīgajā ekipāžā un izcīnījis godalgas dažādās sacensībās, bet arī pēc sporta karjeras beigām turpinājis iesaistīties un attīstīt kamaniņu sportu Latvijā. Darbs ar Latvijas kamaniņu sporta federāciju aizsākās 2004. gadā. Savukārt laikā no 2007. līdz 2016. gadam S. Čevers tika ievēlēts Latvijas Kamaniņu sporta federācijas (LKSF) viceprezidenta amatā. Jāmin arī tas, ka Sergejs ir izgājis apmācības un ieguvis FIL (Starptautiskā kamaniņu sporta federācija) starptautiskā tiesneša licenci, kā arī 2010. gadā apbalvots ar FIL bronzas medaļu "Par ieguldījumu kamaniņu sporta attīstībā".


Turpmākajai BJKSS attīstībai un darbībai kā prioritātes, lai sekmētu BJKSS attīstību, S. Čevers min izglītojamo motivācijas paaugstināšanu augstu sportisko rezultātu sasniegšanai, sadarbības nostiprināšanu ar BJKSS izglītojamo vecākiem, BJKSS materiāli tehniskās bāzes un mācību - treniņu procesa uzlabošanu, kā arī sadarbības paplašināšanu ar LKSF un pašvaldībām.


 


 


                                                               CV


Dzimis: 1963. gada 16. maijā, Alūksnē.


Izglītība: 1991. gadā absolvējis Latvijas Universitātes vēstures fakultāti, ir maģistra grāds pedagoģijā.


Pieredze: Strādājis par sporta un vēstures pedagogu, kā arī direktora vietnieku (izglītības jomā) Smiltenes novada Grundzāles pamatskolā.
No 2010. līdz 2018. gadam strādājis Carnikavas pamatskolā, ieņemot direktora amatu.


Laikā posmā no 1978. līdz 1986. gadam nodarbojies ar kamaniņu sportu Armijas sporta klubā (ASK). 1981. gadā absolvējis Murjāņu Sporta ģimnāziju. Ir Sporta meistars un Latvijas čempions divvietīgajās ekipāžās (kopā ar Juri Birniku).


1981., 1984. un 1986. gada PSRS kausa ieguvējs. 1985. gadā bija Latvijas pieaugušo, PSRS junioru un Bruņoto spēku izlases dalībnieks.


No 1991. līdz 2010. gadam dienēja Latvijas armijā. Nodaļu, daļu, departamenta priekšnieks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) vienībās. (1996. gadā BALTBAT sastāvā piedalījies IFOR miera nodrošināšanas misijā Bosnijā - Hercegovinā). Ir strādājis arī par Aizsardzības ministrijas Jaunsardzes centra direktoru.


Laika posmā no 2004. līdz 2010. gadam beidzis dažāda līmeņa militāros kursus ES un ASV, studējis Kanādas armijas Valodu skolā.


 

2018.08.27. 6889
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK