LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Kivlenieks uzvar Nāciju kausā Leikplesidā

Piektdien Leikplesidā, ASV aizvadītas Nāciju kausa sacensības pirms ceturtā Viessmann Pasaules kausa posma kamaniņu sportā, kas norisināsies 15. un 16. decembrī. Labākais starp latviešiem šoreiz Inārs Kivlenieks, kuram uzvara vīru konkurencē.


I. Kivleniekam šis bija sezonas pirmais starts Nāciju kausā, jo pirmajos trijos Viessmann Pasaules kausa posmos viņš sev bija nodrošinājis vietu labāko grupā. Sportists startā uzrādīja 13. labāko laiko, taču trases vidusdaļā jau bija otrais un finišā uzrādīja labāko laiku. Otrā vieta krievam Stepanam Fedorovam, kurš no I. Kivlenieka atpalika par 0.072 sekundēm, bet bronza slovākam Jozefam Ninim.


12. vietā ierindojās Riks Kristens Rozītis, tādējādi kvalificējoties pamatsacensībām, taču jau otro diskvalifikāciju šosezon piedzīvoja Kristers Aparjods, kurš diskvalificēts nepareizas atstarpes starp slieci un tēraudu dēļ (http://kamanas.lv/assets/page_documents/392/original/IRO_2018_LAT.pdf?1535629106 5. 1.3.6.).


Dāmu konkurencē vienīgā Latvijas dalībniece bija Ulla Zirne, kura ierindojās 8. vietā, 0.341 sekundes aiz uzvarētājas krievietes Viktorijas Demčenko. Arī U. Zirne kvalificējusies pamatsacensībām.


Pārējie Latvijas sportisti – Andris un Juris Šici, Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs, Elīza Cauce un Kendija Aparjode – starta vietu ceturtajā Viessmann Pasaules kausa posmā sev jau ir nodrošinājuši.


Mūsējo gaitām trasē arī šajā sezonā būs iespējams sekot līdzi tiešraidē Lattelecom televīzijā, kanālā Best4Sport TV, kas skatāms Helio iTV, Helio vTV un lietotnē Shortcut.


Raidlaiki sestdien, 15. decembrī, no 15:55 līdz 21:25, kad uz stata stāsies vīri un divvietīgās ekipāžas, taču vīru otro braucienu tiešraidē nebūs iespējams redzēt. Savukārt svētdien, 16. decembrī, no 15:25 līdz 20:45 norisināsies dāmu un sprinta sacensības.

2018.12.14. 5617
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK