LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Jauniešu kontinentālais kauss noslēdzas ar divvietīgo ekipāžu sacensībām

Sestdien, 3. decembrī pirmais Jauniešu kontinentālais kauss noslēdzās ar “Jaunieši A” zēnu un meiteņu divvietīgo ekipāžu sacensībām. Abās disciplīnās Latvijas komandu pārstāvēja pa vienai ekipāžai.

Zēnu divvietīgo ekipāžu astoņu duetu konkurencē Jānis Gruzdulis-Borovojs/Uldis Jakseboga pirmajā braucienā ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Otrajā braucienā Gruzdulis-Borovojs/Jakseboga uzlaboja sava pirmā brauciena rezultātu, kas bija trešais labākais braucienā, taču divu braucienu summā sportisti ierindojās tūlīt aiz goda pjedestāla, ceturtajā vietā, ļaujot Vācijas valstsvienības sportistiem izcīnīt vietu uz visiem trīs goda pjedestāla pakāpieniem.

Starp četriem meiteņu duetiem latvietes pēc pirmā brauciena ceturtās. Otrajā braucienā, finišā uzlabojot savu pirmā brauciena rezultātu par 0.930 sekundēm, latvietes divu braucienu summā ierindojās ceturtajā vietā.

Zelta un sudraba godalgas vācietēm, savukārt bronza Itālijas sportistēm.

Agnija Bogdānova: “Vienmēr var būt labāk. Es uzskatu, ka šīs nebija manas kvalitatīvākās sacensības. Es nebiju emocionāli stabila šajās sacensībās, jo bija liela spriedze, piedaloties divās dažādās disciplīnās. Liela konkurence – vācieši ir ļoti stipri, tāpat arī austrieši, kuri brīvi izbrauc trasi, kas mums, latviešiem nav tik izteikti. Šīs sacensības nebija no tām veiksmīgākajām, bet mēs turpināsim trenēties un Bludenzā veiksies labāk.”

Otrais Jauniešu kontinentālais kauss norisināsies Bludenzas ledus trasē, Austrijā 16. un 17. decembrī. 

Jauniešu kontinentālais kauss
P
Name
Country
Time
1.
GRUNBECK/KUHRT  
Vācija  
1:09.582  
2.
HORSTMANN/ROSENBE  
Vācija  
1:09.874  
3.
SARTOR/DEGENHARDT  
Vācija  
1:10.738  
4.
GRUZDULIS BOROVOJS/JAKSEBOGA  
Latvija  
1:10.792  
Jauniešu kontinentālais kauss
P
Name
Country
Time
1.
PFLAUME/PETERSHEIM  
Vācija  
1:10.734  
2.
BIERAST/CLAUS  
Vācija  
1:11.354  
3.
OBERSTOLCZ/KOFLER  
Itālija  
1:11.849  
4.
POLE /BOGDANOVA  
Latvija  
1:13.160  
2022.12.03. 1112
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK