LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas komanda 51. FIL Pasaules čempionātā izcīna bronzu

51. FIL Pasaules čempionāts noslēdzās ar komandu stafeti, kurā startēja vienpadsmit komandas: Ķīna, Kanāda, Rumānija, Ukraina, Slovākija, Polija, ASV, Itālija, Latvija, Austrija un Vācija. Latvijas valstsvienību sacensībās pārstāvēja Kendija Aparjode, Kristers Aparjods un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme. Latviešiem Pasaules čempionātā bronzas godalga.

Latvijas komanda trase devās ar devīto kārtas numuru, apsteidzot tā brīža līderus Itālijas valstsvienību un nodrošinot sev vietu uz goda pjedestāla trešā pakāpiena [+0.400]. Pēc latviešiem trasē devās Austrijas komanda, kura latviešus apsteidza par 0.377 sekundēm. Kā noslēdzošie startēja titulētā Vācijas komanda ar Annu Berreiteri (Anna Berreiter), Maksu Langenhanu (Max Langenhan) un Toniju Eggertu/Sašu Benekenu (Toni Eggert/Sascha Benecken) tās sastāvā. Vācieši Austrijas komandu apsteidza par 0.023 sekundēm, izcīnot Pasaules čempionu titulu.

Nākamajā nedēļas nogalē no 3. līdz 5. februārim Altenbergas ledus trasē, Vācijā norisināsies Eberspacher Pasaules kausa sestais posms.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē kanālā TV6, portālā “tv3.lv” un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

2023.01.29. 868
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK