LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

M.L. Rainere FIL sacensību direktore Milānas-Kortīnas 2026. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs

Trešdien, 26. aprīlī Starptautiskā kamaniņu sporta federācija (FIL) paziņoja, ka Marija Luīze Rainere (Maria Luise Rainer), kas ilgu gadu garumā ir strādājusi par mākslīgās ledus trases sporta direktori, pārraugot un vadot starptautisko sacensību norisi, tiek iecelta jaunizveidotā pozīcijā - FIL sacensību direktors Milānas-Kortīnas 2026. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs.

Marija Luīze Rainere būs galvenā FIL kontaktpersona visos jautājumos, kas attiecas uz 2026. gada Ziemas olimpisko spēļu kamaniņu sporta sacensību plānošanu un sagatavošanu.

Ar šo FIL prezidijs reaģē uz sarežģīto situāciju, ieceļot kvalificētāko personu koordinēt un turpmāk veicināt sarunas ar Itāliju par ZOS kamaniņu sporta sacensību īstenošanu.

Savukārt FIL mākslīgās ledus trases sporta direktora amatu ieņems Matiass Bohmers (Matthias Böhmer), kurš pagājušajā sezonā strādāja līdzās pieredzējušajai M.L. Rainerei sporta direktora/tehniskā direktora palīga amatā, kas ļāva labi iepazīties ar dažādiem sporta direktora pienākumiem.


2023.04.27. 942
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK