LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas čempionāts 2024

Lai arī starptautiskā kamaniņu sporta sezona noslēdzās svētdien, 3. martā, Siguldā, latviešiem priekšā vēl vienas svarīgas sacensības – Latvijas čempionāts, kas norisināsies jau šo piektdien, 8. martā, no plkst. 10.00 līdz 14.30 Bobsleja un kamaniņu trasē “Sigulda”.

Sacensībās startēt pieteikušies 90 sportisti vecuma grupās no pieaugušajiem līdz Jauniešiem C.

Vīriešu konkurencē par ātrākā sportista titulu cīnīsies Kristers Aparjods, Gints Bērziņš un juniori Kaspars Rinks un Roberts Dreimanis. Sieviešu un Junioru sieviešu konkurencē par godalgām cīnīsies Kendija Aparjode, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa, Frančeska Bona un juniores Zane Kaluma, Zanda Ulbika, Katrīna Duganova, Margita Sirsniņa. Vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē par Latvijas čempionu titulu sacentīsies Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts un junioru duets Raimonds Baltgalvis/Vitālijs Jegorovs. Savukārt, sieviešu duetu konkurencē uz starta dosies divas ekipāžas: Anda Upīte/Zane Kaluma un Viktorija Ziediņa/Selīna Elizabete Zvilna.

Tāpat Jauniešu A zēnu konkurencē startēs astoņi sportisti, bet Jauniešu A meiteņu konkurencē septiņas sportistes. Jauniešu A divvietīgo ekipāžu konkurencē četri zēnu un divi meiteņu dueti. Jaunieši B konkurencē – deviņi zēni un trīs meitenes. Jauniešu C konkurencē 16 puiši un 10 meitenes. 

2024.03.05. 955
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK