LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Pirmais ledus šajā sezonā Lillehammerē, Norvēģijā

Svētdien, 29. septembrī, Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase dosies uz treniņnometni Lillehammerē, Norvēģijā, kur aizvadīs desmit treniņus, gatavojoties 2024./2025. gada sezonas pirmajam Pasaules kausa posmam, kas norisināsies turpat Lillehammerē.

Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase uz nometni dosies 14 sportistu sastāvā: Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Kaspars Rinks, Elīna Ieva Bota, Kendija Aparjode, Selīna Elizabete Zvilna, Zane Kaluma, Anda Upīte, Marta Robežniece, Kitija Bogdanova, Mārtiņš Bots, Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics, Lūkass Krasts. Tāpat komandai pievienosies divi junioru izlases sportisti – Margita Sirsniņa un Edvards Marts-Markitāns.

Latvijas Nacionālās izlases menedžeris Daniels Fogelis: "Treniņnometnē ir plānoti desmit braukšanas treniņi, kuru galvenais mērķis ir atgūt braukšanas sajūtas pēc vairāku mēnešu pauzes. Šajā nometnē, protams, testēsim arī jauno tehniku, ko mūsu komandas prasmīgie mehāniķi ir sagatavojuši jaunajai sezonai. Tehnikā ir ieviestas vairākas jaunas detaļas, tāpēc būs ļoti interesanti vērot, kā jaunā tehnika izskatīsies trasē. Protams, Lillehammeres trasē norisināsies pirmais Pasaules kausa posms šajā sezonā, līdz ar to vēlamies pēc iespējas labāk sagatavoties sezonas sākumam. Līdz sezonas pirmajam startam būsim Lillehammeres trasē aizvadījuši aptuveni 20 treniņus, kas, domājams, būs pietiekami, lai gūtu labus rezultātus. Fiziski un mentāli sportisti šobrīd izskatās ļoti labi, esam aizvadījuši ļoti produktīvu vasaras sagatavošanās periodu, lielu uzsvaru liekot uz starta tehniku. Godīgi sakot, ar nepacietību gaidām sezonas sākumu, lai redzētu mūsu ieguldītā darba augļus."

2024.09.27. 154
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK