LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Sākas Latvijas čempionāts kamaniņu sportā

Siguldas kamaniņu un bobsleja trasē sestdien, 9.martā, norisināsies Latvijas čempionāts kamaniņu sportā, kurā noskaidros labākos sportistus pieaugušo un junioru vecuma grupā. Vienlaikus ar čempionātu, Siguldas trasē un tās apkārtnē norisināsies arī dažādas atrakcijas, muzikāli priekšnesumi un citas izklaides. Apmeklētājiem ieeja bez maksas.


Kamaniņu čempionātā startēs šā brīža labākie kamaniņu sportisti – māsas Tīrumas, Ulla Zirne, Saiva Dambīte, Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš un citi, bet nepiedalīsies brāļu Šicu ekipāža.


Vienlaikus ar Latvijas čempionātu kamaniņu sportā, sestdien Siguldā notiek arī sarīkojums „Ledus trašu zvaigznes un karaļi Siguldā”. Apmeklētājiem būs iespēja klātienē redzēt brāļus Dukurus, Oskara Melbārža bobsleja ekipāžu un citus.


Sacensības sāksies pulksten 12:10 ar Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācijas prezidenta Ivo Ferriāni uzrunu. Plkst. 12:25 paredzēts pirmais, bet 13:30 otrais brauciens kamaniņu sportistiem. Vēlāk plānota jauktā stafete, kurā nedaudz mainīta kārtība – komandā startēs viena dāma (divnieka ekipāžas vietā) un kungs no kamaniņām, skeletonists un bobsleja divnieks. Kamaniņniekus stafetē pārstāvēs tie, kuri čempionātā uzrādīs labākos rezultātus.


Informāciju sagatavoja Latvijas Kamaniņu sporta federācija

2013.03.08. 9754
Supporters »

All supporters
By continuing homepage browsing you accept this page cookies.    OK