LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase dodas iepazīties ar olimpisko ledus trasi Ķīnā

Trešdien, 3. novembrī, Latvijas Nacionālā kamaniņu sporta izlase pilnā sastāvā – piecas sievietes, četri vīri un divas divvietīgās ekipāžas – no Frankfurtes lidostas izlidos un Pekinu, kur atlētiem divu nedēļu laikā olimpiskajā trasē būs vēl divi svarīgi kontroltreniņi cīņai par ceļa zīmi uz XXIV Ziemas olimpiskajām spēlēm. Taču līdz tam, komandai izbraucot no Latvijas 1. novembrī, ir jānokļūst Frankurtes lidostā, kur 2. novembrī būs jāveic Covid-19 testi, kā arī jānokārto formalitātes, lai izlidotu uz Pekinu.


“Visvairāk raizēties liek visas papīra lietas. Atsaucoties uz Latvijas skeletonistiem un bobslejistiem, tiešām ir diezgan sarežģīti, lai aizpildītu visas deklarācijas un saņemtu QR kodus no Ķīnas puses, lai mēs tiktu Ķīnā. To nevar darīt ātrāk par 24 stundām pirms lidojuma. Dotajā brīdī tas uztrauc visvairāk, proti, vai viss izdosies laikā un precīzi. Tad, kad būsim jau lidmašīnā, tad varēsim mazliet uzelpot, ka visiem ir negatīvi testi un viss ir sakārtots,” par došanos uz Ķīnu komentē izlases menedžeris Kristaps Mauriņš.


Olimpiskajā sezonā kamaniņu sportu būs iespēja vērot Latvijas vadošajā sporta medijā gan interneta vidē – mājaslapā Sportacentrs.com , gan televīzijas ekrānos kanālā “Sportacentrs.com TV”, kas šobrīd, kā viens no bezmaksas virszemes apraides kanāliem, ir pieejams 99,77% valsts teritorijas, sasniedzot 99,87% valsts iedzīvotāju.


"Šī sezona ziemas sportu veidiem ir īpaša, jo februārī notiks Pekinas olimpiskās spēles. Spēcīga konkurence un spraigas cīņas gaidāmas ikvienā no sporta veidiem, bet mums ir jo īpašs prieks, ka saviem skatītājiem izdosies piedāvāt Pasaules kausa izcīņas sacensības kamaniņu sportā, kur Latvijas izlases dalībniekiem ir labas iespējas pacīnīties par pjedestālu katrā no disciplīnām. Esmu pārliecināts, ka gaidāmās translācijas deviņās nedēļas nogalēs dāvās fantastiskas emocijas ikvienam Latvijas sporta līdzjutējam," prieku par sadarbību pauž Sportacentrs.com TV vadītājs Jānis Cīrulis.


Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga: “Mums ir liels prieks, ka Latvijas Kamaniņu sporta federācijai sāksies jauna sadarbība ar vadošo sporta mediju Latvijā – Sportacentrs.com. Ceram, ka mūsu sadarbība veicinās gan kamaniņu sporta, gan Sportacentrs.com popularitāti. Jāatzīst, ka par šādām izmaiņām olimpiskajā sezonā – kamaniņu sporta sacensību translēšana gan interneta vidē mājaslapā Sportacentrs.com, gan televīzijas ekrānos kanālā “Sportacentrs.com TV” – ir satraukums, bet mēs ceram, ka ar Sportacentrs.com palīdzību mums izdosies iepriecināt kamaniņu sporta līdzjutējus, kā arī viens otru atbalstīt profesionālajā izaugsmē!”


Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem Eberspacher Pasaules kausa pirmajā posmā, kas norisināsies no 19. līdz 21. novembrim XXIV Ziemas olimpisko spēļu trasē Pekinā, Ķīnā, seko līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV un interneta portālā Sportacentrs.com.


Sestdiena, 20. novembris


10.30 Pirmais brauciens – Divvietīgās ekipāžas
12.00 Otrais brauciens – Divvietīgās ekipāžas
13.25 Pirmais brauciens – Vīri
15.05 Otrais brauciens – Vīri


Svētdiena, 21. novembris


11.55 Pirmais brauciens – Sievietes
13.25 Otrais brauciens – Sievietes
15.25 Komandu stafete


 

2021.11.01. 2053
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK