LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Komandu stafetē Latvija tūlīt aiz goda pjedestāla

Eberspacher pasaules kausa pirmais posms olimpiskajā trasē noslēdzās ar komandu stafeti, kurā Latviju pārstāvēja Elīza Tīruma, Kristers Aparjods un duets Andris Šics/Juris Šics.


Latvijas komanda uzreiz aiz goda pjedestāla, ceturtajā vietā [+1.397]. Elīza Tīruma un Kristers Aparjods trasē pieļāva nopietnas kļūdas un finišēja ar sesto ārtrāko rezultātu. Savukārt pēc brāļu Šicu finiša komanda ierindojās ceturtajā pozīcijā, trešajai vietai piekāpjoties par 0.019 sekundēm.


Pirmie – Austrijas komanda ar Madeleini Egli, Dāvidu Gleišeru (David Gleirscher) un duetu Štoju/Kolleru (Steu/Koller) [3:06.953]. Otrajā vietā amerikāņi – Ešlija Fārkharsone (Ashley Farquharson), Takers Vests (Tucker West), Mazdzers/Terdimans (Mazdzer/Terdiman) –, kuri austriešiem piekāpās par 0.375 sekundēm. Savukārt trešajā vietā Itālijas komanda ar Verenu Hoferi (Verena Hofer), Dominiku Fišnalleru (Dominik Fischnaller) un Rīderu/Hainzvalderu (Rieder/Kainzwaldner) tās sastāvā [+0.378].


Ukrainas, Polijas un Krievijas komandām finiša līniju sasniegt neizdevās, bet Vācijas komandas duets Eggerts/Benekens (Eggert/Benecken) trases lejā piedzīvoja kritienu, taču spēja finišēt, tādējādi Vācijas komandai ierindojoties septītajā pozīcijā.


Nākamajā nedēļas nogalē ar Eberspacher pasaules kausa otro posmu sacensības turpināsies Soču ledus trasē, Krievijā. Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē Sportacentrs.com TV un interneta portālā Sportacentrs.com.


Sestdiena, 27. novembris


09.30 Pirmais brauciens – Divvietīgās ekipāžas
10.50 Otrais brauciens – Divvietīgās ekipāžas
12.45 Pirmais brauciens – Sievietes
14.10 Otrais brauciens – Sievietes


Svētdiena, 28. novembris


09.50 Pirmais brauciens – Vīri
11.25 Otrais brauciens – Vīri
13.30 Komandu stafete

2021.11.21. 1918
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK