LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Eberspächer Pasaules kausa otrais posms norisināsies ātrajā Vistleras trasē

Šonedēļ Eberspächer Pasaules kausa otrā posma mājvieta ir Vistleras ledus trase, Kanādā. Pirmo reizi triju gadu laikā sportisti atkal cīnīsies par godalgām šajā ātrajā trasē. Pēdējo reizi Vistlera uzņēma pasaules labākos kamaniņu braucējus pirms globālās pandēmijas - 2019. gadā. Pēc tam dažādu ierobežojumu dēļ visas sacensības tika pārceltas uz Eiropu.

Šīs sacensības būs aizraujošas un izaicinošas daudziem kamaniņu braucējiem, kuri ir jauni vai tikai nesen pievienojušies pasaules kausu apritei, jo pandēmijas rezultātā visas Junioru sacensības norisinājās tikai Eiropā un daudzi šo trasi redz pirmo reizi.

2010. gada Ziemas olimpisko spēļu trase ir viena no ātrākajām pasaulē. Trases virāžas nav izteikti sarežģītas un grūti izbraucamas, bet, ja tiek pieļauta kļūda, traucoties ar 140 km/h, tās labošanai ir atvēlētas vien dažās sekundes tūkštošdaļas.

Ceturtdien, 8. decembrī Nāciju kausā jeb kvalifiācijas sacensībās par vietu pamatsacensībās cīnīsies Kendija Aparjode un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.

Pārējie Latvijas sportisti – Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Elīna Ieva Vītola, Sigita Bērziņa un Mārtiņš Bots/Roberts Plūme – ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā pēc iegūtajiem punktiem pēdējos trijos Eberspächer pasaules kausa posmos.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi tiešraidē TV6, portālā tv3.lv, TV3 Play, kā arī Go3.

 

 Piektdiena, 9. decembris

23.00 1. brauciens VĪRIEŠI

00:30 2. brauciens VĪRIEŠI

02:00 1. brauciens SIEVIETES

03:30 2. brauciens SIEVIETES

Sestdiena, 10. decembris

21:00 1. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

21:46 1. brauciens SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

22.40 2. brauciens VĪRIEŠU divvietīgās ekipāžas

23.24 2. brauciens SIEVIEŠU divvietīgās ekipāžas

00.50 Komandu stafete

 

2022.12.07. 1029
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK