LATVIJAS KAMANIŅU SPORTA FEDERĀCIJA

Vītola un Aparjode Nāciju kausā Siguldā izcīna medaļas

Piektdien, 6. janvārī, kā ierasts, norisinājās Nāciju kauss jeb kvalifikācijas sacensības, kurās piedalījās arī trīs Latvijas sportistes: Elīna Ieva Vīola, Sigita Bērziņa un Kendija Aparjode.

Pārējie sportisti pēc izcīnītajiem punktiem pēdējos trijos Pasaules kausa posmos ir izcīnījuši vietu stiprāko grupā.

Starp 17 sportistēm labāko rezultātu no latvietēm uzrādīja Elīna Ieva Vītola, kurai labākais starta laiks – 1.633 sekundes, savukārt finišā otrais labākais rezultāts – 41.970 sekundes. Tūlīt aiz komandas biedrenes, trešajā vietā – Kendja Aparjode, tautietei piekāpjoties par 0.046 sekundēm. Uzvara itālietei Sandrai Robačerei (Sandra Robatscher) [41.937].

Savukārt Sigita Bērziņa ierindojās tūlīt aiz goda pjedestāla, ceturtajā vietā [+0.162].

Noteikti varu teikt, ka ir kur vēl pielikt. Šodien Nāciju kausā brauciens nebija ļoti labs, trasē bija vietas, kuras līdz galam neizdevās, bet lielu kļūdu nebija. Noteikti rītdien sagaidu divus stabilus un, protams, ātrus braucienus. Baudīšu rītdien notiekošās sacensības par visiem 100%!” tā Elīna Ieva Vītola.

Sestdien, 7. janvārī  Eberspacher Pasaules kausa ceturtajā posmā uz starta dosies un par godalgām cīnīsies sievietes, kā arī vīriešu un sieviešu divvietīgās ekipāžas.

Šajā nedēļas nogalē, 7. un 8. janvarī trasē norisināsies ne vien sacensības, bet būs iespēja arī jautri pavadīt laiku DJ Egona Reitera pavadībā, kā arī baudīt grupas “Dzelzs vilks” priekšnesumu. Siguldas trasē ir gaidīti visi

kamaniņu sporta līdzjutēji, lai klātienē atbalstītu Latvijas Nacionālo kamaniņu sporta izlasi. Ieeja pasākumā bez maksas.

             Paldies sacensību atbalstītājiem: Eberspacher, Hargassner, BMW, Engelbert Strauss, Pata un Siguldas novada pašvaldība!

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem seko līdzi klātienē vai tiešraidē kanālā TV6, portālā “tv3.lv” un nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Sestdiena, 7. janvāris

10:10 - 1. brauciens SIEVIETES     

11:35 - 2. brauciens SIEVIETES

13:00 - 1. brauciens VĪRIEŠU DIVVIETĪGĀS EKIPĀŽAS

13:45 - 1. brauciens SIEVIEŠU DIVVIETĪGĀS EKIPĀŽAS

14:30 - 2. brauciens VĪRIEŠU DIVVIETĪGĀS EKIPĀŽAS

15:15 - 2. brauciens SIEVIEŠU DIVVIETĪGĀS EKIPĀŽAS


Svētdiena, 8. janvāris

10:00 - 1. brauciens VĪRIEŠI

11:25 - 2. brauciens VĪRIEŠI

13:20 - Komandu stafete sadarbībā ar BMW

2023.01.06. 1596
Atbalstītāji »

Visi atbalstītāji
Turpinot pārlūkot mājaslapu, Tu piekrīti sīkdatņu izmantošanai.    OK